- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
budavarik
újonc
Szia!
Asszem 1.800 Ft volt darabja, szóval télleg olcsó volt.
Azzal is próbáltam, hogy a setup() részben egy Hello wolrd, de el sem jut odáig. Semmit nem include-oltam bele, direkt azért, hogyha esetleg valamelyik kiegészítő a gáz, akkor az ne tegyen keresztbe. 115200-al próbáltam, mert ezzel már szívtam én is a D1-es lapokkal.De itt nem lett megoldás sajna.
üdv, Karesz
-
budavarik
újonc
válasz
Janos250 #14321 üzenetére
Szia!
Köszönöm a gyors választ.
Az IDE látja, program felmegy rá gond nélkül. Boot-ol is és egy kék led is vibrál rajta.
A baudrate jelenleg a lehető legkisebb, 115200.
Wemos D1 miniket használok, azokkal semmi gond nincs, tökéletesen mennek. Van egy ESP32 Wroom lapkám is, azzal sincs probléma. Ezért is meglepő, h ezzel nem megy. A rajta lévő demo futott rendesen és az "esptool.exe --port COM5 erase_flash" is hiba nélkül lefut. :-/
Van belőle 5 darab, a jó ára miatt, de eddig még csak kettőt bontottam ki, ott mindkettő így viselkedik.Karesz
-
budavarik
újonc
Sziasztok!
Sikerült beszereznem a Bangood oldaláról, fekete péntek alkalmából pár darab TTGO T-Display ESP32 CP2104 lapkát. Mivel most volt időm foglalkozni velük, gondoltam nekiesek és BME280-as szenzorokkal felruházva, elkészítek pár hőmérőt. De bármit is próbálok, a legtöbb amit kihozok belőlük, az ez:
ets Jun 8 2016 00:22:57
rst:0x1 (POWERON_RESET),boot:0x13 (SPI_FAST_FLASH_BOOT)
configsip: 0, SPIWP:0xee
clk_drv:0x00,q_drv:0x00,d_drv:0x00,cs0_drv:0x00,hd_drv:0x00,wp_drv:0x00
mode:DIO0x3fff0018,len:4
ô‰éŐó�ŽxĺŻ"/m*^.pŇQÁá5ňšĄäň”�ÂúTöbbféle arduino verziót is megnéztem, 1.6.3-astól az 1.8.5-ösig, próbáltam ESP32 Dev Module-ként és TTGO T1 lapkaként is fordítani, visszavettem a sebességet, az órajelet, módosítgattam a partíciós beállításokat, de semmi. A neten fellelhető adatok alapján mindent jól teszek, de mivel úgy érzem, hogy én csinálok valami szarvashibát, ezúton kérdeznék nálam szakavatottabb embereket, hogy vajon mire nem gondoltam még? Esetleg van valaki, aki ilyen lapkával küzd és sikeresen használja? Minden megoldásra kíváncsi vagyok.
Karesz
Új hozzászólás Aktív témák
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged