Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
BTminishop #5802 üzenetére
Simán is össze tudod válogatni, ha rászánod az időt az ALI-ról, annyi előnye is van, ha te válogatod össze, hogy egyúttal amikor utána olvasol meg is ismered a cuccokat.
[link]
Amire szükséged lesz az nagyon sok 10k ellenállás, és arduino szenzorokhoz való kábelek, illetve ne elégedj meg egy breadboarddal és feltételezem olyan kezdő vagy mint én akkor egy nagyobbon könnyebb dolgozni.
[link]
Most is kettő ilyen van egymás mellé rakva és a kettőn összedugdosva az aktuális projekt, mint referencia.
[link] -
-
törölt tag
Persze, intelligens akkumlátor töltőt akarok építeni, ami a következő paraméterekkel dolgozik
Manuális és automatikus beállítással elterjedtebb akkumulátor tipusokat tudja tölteni.
"Zselés" 4-20A, mindenféle "ólom" 10-74A-ig, "egyéb" akkumulátor profil
Mindegyiknek más a töltő profilja elméletben fejben már összeraktam hozzá mindent.
Figyelni kell az akkumulátor feszültséget, hőmérsékletét (itt a változás a lényeg) és még pár dolgot. Ez alapján szabályozni kell a töltőfeszültséget és áramot.
Amikor kész a töltés váltson át csepptöltésre. Legyen benne szulfid oldás, döglött akkumlátoron töltés "beindítás"
Az ötlett onnét jött, hogy szükségem van egy olyan töltőre amivel az autóm és a mocim akksiját ha kell tudom tölteni. Illetve a családban fellelhető minden egyéb akkumlátort. Főleg a mociknál vannak érdekes példányok, ami nem két forint
Na és persze az sem árt, ha szabályozott kimenetett tudok biztosítani a akksis fúromhoz is. áramkorláttal mivel átalakítottam az akksikat lI-ionra. (egyenlőre laptop táppal és fesz és áramkorlátozó áramkörrel töltöm)
Nem értek hozzá csak hobbi projekt. -
törölt tag
Sziasztok, van valakinek valamilyen ötlete, hogy Arduino-val hogy tudok szabályozható áramkorlátozót (nem feszültség) építeni 0,5-6A között. Feszültségszabályzót arduino alapon MOSFET-tel már csinátlam. Csak most szeretnék egy olyat, ahol a szoftverből tudom korlátozni az áramot is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Outlook topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest