- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asuspc96
senior tag
Sima golyóstoll.
"Ha folyamatos forgó mozgás kell, akkor van ugyanezeknek a szervóknak végtelenített változata, ami 360fokban körbe tud fordulni, és a vezérlő jel a forgás sebességét szabályozza, ehhez sem kell külön driver."
Esetleg tudnál ajánlani egyet,ha megkérlek, hogy melyikbe fektessek ?
Én állok neki keresni, abból sok jó nem sül ki -
asuspc96
senior tag
-
asuspc96
senior tag
Kellemes estét,
Összeszeretnék rakni egy kis egyszerű szortírozó masinát, aminek nem kell kb semmi lénygit csinálnia, csak egy tollat körbe forgatnia, egy kis motorral.
Eddig ezeket néztem ki hozzá:
Arduino Uno Rev3
A2941 DC Motor in Micro Servo BodyA kérdésem pedig a következő lenne, hogy van e olyan motor, amihez eleve adnak ráerősíthető kart a tengelyére, amibe én bele tudnám csippenteni a tollam ?
-
asuspc96
senior tag
válasz
asuspc96 #8250 üzenetére
https://files.fm/u/7wvjd4ht, ez lenne az a masina, amihez meg kellene oldani, valahogyan az adagolást.
Vödrön nem nevetni, nemzetközi ISO szabványnak eleget tesz -
asuspc96
senior tag
Helló,
Valaki foglalkozik/foglalkozott már robotkarok vezérlésével ?
A dolog lényegi része röviden:
Nem nagyon nehéz cuccot kb 500 gramm, kellene mozgatni A-ból B-be, és ezt reggeltől estig.Nézegetem már egy ideje ezt a területet, de nem tudtam még elhatározni magam még egyik robotkar mellett sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest