- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
Sziasztok,
Így a bezártság alatt a felhalmozott szabadidőt szeretném valami hasznosra becsatornázni, szóval úgy döntöttem továbbképzem magam programozás téren. Egyelőre még nem tudom mivel kezdjem, szerintem Java lesz a befutó, azt tudnám is hasznosítani.Na de jött az ötlet, hogy akkor Arduinoval jobban bele tudnék rázódni, megérteném a hw & sw kapcsolatát. A kellemest a hasznossal alapon csinálnék is egy hőkamerás térképet az ablakokról, mert valahol ereszt.
A kérdésem: mikre lesz szükségem, és honnan tudok, lehetőleg EU-ból rendelni hozzá cuccokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest