Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldi3r
veterán
Kozben szerintem talaltam kiforrottabbat. Mondjuk Arduinon meg nem fut rendesen, de Raspin jol nez ki.
-
soldi3r
veterán
Jopofa project.. Mondjuk nekem a Controllino is uj. Mondjuk az arakon kicsi faragniuk kellene. Hatha mast is erdekel...
-
soldi3r
veterán
A Nimbits.com-ra mar nem lehet regisztralni?
-
soldi3r
veterán
válasz
norbert1998
üzenetére
Arrol lehet a legegyszerubben vezerelni a motorokat, pl. De ettol olcsobban is kaphato levalasztokartya.
-
soldi3r
veterán
válasz
norbert1998
üzenetére
Azt lehet direkt a controllelre kotni, STEP/DIR-es.
(Meg 1 lepes es eljutunk a nyomtatoportig
) -
soldi3r
veterán
válasz
norbert1998
üzenetére
A vezerlorol.
-
soldi3r
veterán
válasz
norbert1998
üzenetére
Mekkora sebessegre es gyursulasra kepes? Max jittert lehet nezni? Mekkora frekin dolgozik?
-
soldi3r
veterán
Lenne egy bizonyos dolgom, amit szeretnek szemmel tartani, kovetnek, nevezzuk autonak.
Err van tobb celeszkoz is, amit a gpslive elofizetessel tudok hasznalni, szoval ezt kipipalnam.
Viszont megoldhato, hogy egy kis kamerat is elrejtsek benne es valahogy ennek a kepet tovabbitsam egy adott helyre? pl egy Arduino segitsegevel?
Talaltam hasonlo projektet, de nem tudom, hogy ez mennyire lehet eletkepes. Sajnos celeszkozt erre nem talaltam. -
soldi3r
veterán
válasz
norbert1998
üzenetére
Nem tudom, a CNC-t nem bizom az Arduinora, arra szerintem nem ez a legjobb megoldas.
-
soldi3r
veterán
válasz
norbert1998
üzenetére
Ilyen elb@tt mertekegysegekkel altalaban elzavarom az angol kollegakat

Igen, 2Nm-rel mar akar marni is lehet. -
soldi3r
veterán
válasz
norbert1998
üzenetére
Golyosorsonak hivjak ezt a valtozatot.
Nagy kerdes, hogy mire kell a szerkezet, mekkora sebessegek kellenek, dinamika stb... -
soldi3r
veterán
válasz
norbert1998
üzenetére
Maradjunk az SI mertekegysegeknel

Kb 3-400-as fordulatig tervezz a motorral es a tartonyomatekkal szamolhatsz. -
soldi3r
veterán
válasz
norbert1998
üzenetére
Szamolas nelkul mondom, hogy nem. Ez a motor nem valo erre. 3D nyomtatonak esetleg, de 1.2-1.5Nm alatti lepteto alatt ne tervezz semmilyen megmunkalast.
-
soldi3r
veterán
Van olyan shield, ami egy 27V es 60W koruli DC szervot is meghajt?
-
soldi3r
veterán
Koszonom szepen.
-
soldi3r
veterán
'estet!
Itt miert kell a foldre huzni a bemenetet, ha nincs zarva a kapcsolo? -
soldi3r
veterán
Koszonom szepen! Szoval akkor ez nem valami Arduino szabaly.
-
soldi3r
veterán
A lenti kepnel mi a logika abban, hogy a kapcsolo nyitott allapotaban van 5V-on a bemenet?
PLC-nel a 24V-ot (jellemzoen) akkor kapcsoljuk, ha megnyomodik a nyomogomb.
-
soldi3r
veterán
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Ugyan nincs odairva, de szerintem ez egy STEP/DIR DC szervo vezerlo lesz. A hobby motorok szinte kizarolag ilyenek.
-
soldi3r
veterán
A txplore.tv honlapjan akcios (volt) az Arduino tanfolyam. $10-ert mertek, lehet erdemes neha visszanezni oda ha valakit erdekel.
-
soldi3r
veterán
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Egyelore semmiben, csak most kezdtem foglalkozni a dologgal.
-
soldi3r
veterán
Nagy orommel ratalaltam a topikra, de az utolso oldalt visszaolvasva valoszinuleg nem itt kell majd segitseget kernem

Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- iPhone-t használók OFF topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)

ekkold