- Apple iPhone Air - almacsutka
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Poco F7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
ecaddsell #9649 üzenetére
"Viszont ha jól látom ennek a sebessége a HW SPI alatt van (valamiért), szóval a soros protokolhoz képest nem biztos, hogy akkora a nyereség."
Éppen a sebesség miatt jó a hardver bypassos periféria kezelés. Úgy is működik a regiszterekbe írás. Én a WS2812 programozásához használgattam, mert a kész rutinok - szerintem - nagyon bénák.
-
válasz
ecaddsell #9649 üzenetére
Én SPI TFT kijelzőt használok. Nekem nem kell gyors üzemre, de próbáltam for ciklussal egy számlálót növelve kiíratni az értékét teszteléskor és nekem nem tűnt lassúnak. Nem tudom milyen egyéb előnye lehet a direkt kijelző meghajtásnak. Ennél nem hiszem hogy lenne egyszerűbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- FÓLIÁS, szinteÚJ SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 512GB 1 év gar.
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest