- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
és a plusz pár sor egyik eleme
És jön csodálkozás hogy csak 20 sorral nőtt a kód. Az igazság az hogy beforditott kód nem hazudik. Érdemes megnézni a könyvtárat és a komplexitását is, mert lehet hogy még másik n-db másik includeba mutat.
Lehetséges h sokat lehet rajta optimalizálni --> Arduino helyett pl regiszterek használatával......
-
ecaddsell
aktív tag
Fogadd meg a lenti tanácsot. Én is használtam Nano-t, kedveltem is mert a kis méret miatt gyors fordítások ill. feltöltések voltak, de mikor 128x64-es kijelzőt kezdtem el használni nekem is kevés lett a memória.
Nem mellékesen a Nano nem 3.3V kompatibilis és a legtöbb cucc amit használok meg igényli a 3.3V-ot.Szóval ha nem tömegével kell, ahol számíthat az ár akkor ESP32 (relatíve persze sokkal drágább, de absz. értékben még mindig megfizethető kategória). Ott sokkal nehezebb belefutni a korlátokba, és ha mégis, könnyebb a kiút. A környezet meg lehet tök ugyanaz.
-
Janos250
őstag
Tudom, nem erre a válaszra vágysz, de én csak a szokásost tudom mondani:
Ahelyett, hogy szenvedsz azzal, hogy feszegeted egy régi proccal szerelt lap korlátait, használj valami korszerűbbet!
Pl. az STM32F103 nem sokkal drágább (1000 Ft körül):
https://www.ebay.com/itm/Arduino-Mini-USB-STM32F103RCBT6-ARM-Cortex-M3-Leaflabs-Leaf-Maple-Board-Module/173017731924?epid=1049477414&hash=item2848a91354:g:2nwAAOSwYeRaJxOA
Ha fontos az ár, akkor a kissé macerásabb "sárga jumperes", ami nano árban van:
https://www.ebay.com/itm/STM32F103C8T6-ARM-STM32-Minimum-System-Development-Board-Module-For-Arduino/232822447549?epid=2207805305&hash=item36354c9dbd:g:2hkAAOSw6ShZTcPSVagy valamelyik ESP. Ha sok láb kell, akkor ESP32. Már 1600 Ft körül kapható.
Ezek ugyanúgy Arduinoba illesztett lapok, ha nem tartalmaz a program valami nagyon spéci Atmel dolgot, akkor általában változtatás nélkül/pici változtatással (pl. lábak nevei) futnak rajtuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BMW topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Elfelejtettem a film címét
- Netflix
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- DELL G2724D / Samsung Odyssey G5 1440p 165hz árak leírásban.
- Asus RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G-EVO-DLSS 3 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged