- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Második bétánál jár a One UI 8
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
Teasüti #9176 üzenetére
értem köszönöm szépen. ellenállás bent, közvetlen lábnál
kondi: 110 Pixel van, azaz 2 méter , akkor legyen olyan 1500? viszont közvetlen az első pixel elé nehézkes, mivel 2 pixelel indul, ergó elágaztattam a kimenőt és két pixelre megy rá ugyan az, mivel oszlopban halad előre a hullám. így most kettőt rakjak, és akkor mekkorát? én betudom forrasztani, csak h boltba tudják h miylet adjanak
hát a közelség relatív. sajna legközelebb olyan 5 centire tudná az első pixelhez vezető vezetéken, az nagy probléma?
én is hasonlóképp vagyok vele most
megnézném én szívesen h mi is ez és mire jó meg mekkora kell, de mire végigérnék vele (feltéve ha megértem) archiválnám a projektet
köszi szépen ezúton is mindenkinek
remélem hamar kész most faragom a portokat meg pár napba beletellik amíg összeáll az egész keret
most csak fúrás, vésés ragasztás lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged