Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ZTE_luky

aktív tag

válasz vargalex #9170 üzenetére

nem nem ti értettétek félre, ne haragudjatok, én nem voltam egyértelmű. szóval ez egy fa keretbe megy bele, és a portokat szépen be szeretném faragni hogy stílusos legyen. A rajz nem a mostani bekötést ábrázolja, csak a szerintem helyeset. sokkal szebb lenne ha csak egy port lenne a fából kifele, azaz csak a mini usb-ről kapná az áramot az egész. viszont a képen egy olyan megoldás van ábrázolva hogy egy dc csatit is befaragok, és egy mobil töltőről bemegy egy dc csatin keresztü la GND 5V-ra az áram, és külön a szalagra egy Y toldással. de akkro meg is válaszoltátok, kelleni fog a külön port, a mini-t eg majd csak programozásra hazsnálom :)

xboy89

igen sajnos a szalagban van valami gyárilag amitől alap 5V,GND ellátás miatt mindig felvillan, ezért a powerbanket alapból mellőzöm szerintem, főleg hogy az általad linkelt oldal pár napot jósolt meg neki :D

ha jól értelek, köthetném úgy, hogy arduino usb-n kapná meg az áramot, és ugyanúgy az usb portra forrasszam rá a ledeket is? Tehát ne az arduino 5V GND tüsiére, hanem ahogyan az általam készített képen is látszik? és akkor nem lenne gond a stabilítással.

Igen nekem is ezt mondták, hogy ha kisebb teljesítményű tápra rakok valamit tönkre nem megymax nem működik jól. ergő igaz hogy normál esetben 6-8A kéne nekem, de mivel nagyo ntakarékon működi ka 2A is elég, és ha jól működik és elviszi rendesen, nem lesz baj.

Bocsi mégegyszer a kétértelműség miatt, meg netán ha hülyék a kérdések :D

a problémát én bonyolítottam túl. egy képpel egyszerűsíteni szeretném. a mostani kérdésem csupán csak az hogy egy usb kábelen/porton átmegy annyi áramerősség ami ehhez nekem kelleni fog, vagy "szépen" forrasztgassak "rendes" vezetékeket az egységekhez?

Új hozzászólás Aktív témák