- eSIM, a kártyamentes szabadság
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
vargalex #9170 üzenetére
nem nem ti értettétek félre, ne haragudjatok, én nem voltam egyértelmű. szóval ez egy fa keretbe megy bele, és a portokat szépen be szeretném faragni hogy stílusos legyen. A rajz nem a mostani bekötést ábrázolja, csak a szerintem helyeset. sokkal szebb lenne ha csak egy port lenne a fából kifele, azaz csak a mini usb-ről kapná az áramot az egész. viszont a képen egy olyan megoldás van ábrázolva hogy egy dc csatit is befaragok, és egy mobil töltőről bemegy egy dc csatin keresztü la GND 5V-ra az áram, és külön a szalagra egy Y toldással. de akkro meg is válaszoltátok, kelleni fog a külön port, a mini-t eg majd csak programozásra hazsnálom
xboy89
igen sajnos a szalagban van valami gyárilag amitől alap 5V,GND ellátás miatt mindig felvillan, ezért a powerbanket alapból mellőzöm szerintem, főleg hogy az általad linkelt oldal pár napot jósolt meg neki
ha jól értelek, köthetném úgy, hogy arduino usb-n kapná meg az áramot, és ugyanúgy az usb portra forrasszam rá a ledeket is? Tehát ne az arduino 5V GND tüsiére, hanem ahogyan az általam készített képen is látszik? és akkor nem lenne gond a stabilítással.
Igen nekem is ezt mondták, hogy ha kisebb teljesítményű tápra rakok valamit tönkre nem megymax nem működik jól. ergő igaz hogy normál esetben 6-8A kéne nekem, de mivel nagyo ntakarékon működi ka 2A is elég, és ha jól működik és elviszi rendesen, nem lesz baj.
Bocsi mégegyszer a kétértelműség miatt, meg netán ha hülyék a kérdések
a problémát én bonyolítottam túl. egy képpel egyszerűsíteni szeretném. a mostani kérdésem csupán csak az hogy egy usb kábelen/porton átmegy annyi áramerősség ami ehhez nekem kelleni fog, vagy "szépen" forrasztgassak "rendes" vezetékeket az egységekhez?
Új hozzászólás Aktív témák
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Dacia topic
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Formula-1
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest