-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
choco01 #8665 üzenetére
Igen, ahogy (#8666) vargalex mondja ugyan arra az i2c-re kösd rá a kijelzőt, mint amire a szenzort is kötöd. Ezek után csak el kell küldeni neki amit ki akarsz íratni. Én mikor teszteltem külön teszteltem a szenzort, külön a kijelzőt, majd a végén raktam össze a kettőt.
Valószínű a kódban lehet valami. Amikor megvan pl. hőmérséklet, akkor a következő függvénnyel tudod elküldeni a kijelzőnek:display.drawString(0,0, "Temp: " + String(readtemp));
Ahol a Temp: konstans szövegként kerül a kijelzőre, majd a kettőspont után a kiolvasott hőmérséklet, ugyan az amit serial monitoron is kiíratsz. Illetve az elején a 0, 0 adja meg hogy melyik sorba/oszlopba legyen kiíratva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Mobil flották
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest