Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Janos250
üzenetére
Oda is a Data megy amennyire tudom. Egyszerű redundancia.
szerk:
The BIN receives the data signal, and then compare the data with the DIN side after phagocytosis of 24bit data, if DIN
do NOT receive the signal, then switching to BIN for receiving the input signal, which ensure that any the IC's damage
does not affect the signal cascade transmission and make the BIN in state of receiving signal until restart after power-off.
Egy pixel két bemenettel rendelkezik, és egy adatkimenettel. A data sávra sorban vannak felfűzve, a Backup sávra meg párhuzamosan a pixelek. Ha jól tudom... Nem találok róla kapcsolási rajzot.(#7840) Xpod
Nem rutin kérdése, hanem felhasználásé. Én úgy vettem a Starter Kit-emet, hogy azonnal rendeltem mellé egy 8 pixeles led stick-et (ws2812b). Van hozzá library, amivel gyerekjáték működésre bírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Automata kávégépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BMW topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Léghűtés topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- PS4 FAT (1216A 12.02 GOLDHEN)
- FÉLÁRON SZINTE ÚJ HP HyperX Cloud Stinger Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Gamer billentyűzetek /Asus ROG/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold