Hirdetés
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Neeem! A legutóbbi rendelésemben ilyenből is érkezett kettő (+1programozó) és most szeretném kipróbálni a képességeit! Mivel az ESP-01-en még a programozásához szükséges áramkör sincs rajta, így vélhetően ez fogyasztja a legkevésbé az energiát! Az ok, hogy eléggé korlátozottak a képességei a kevés kivezetése miatt, de valamit - valamiért!Mivel még csak ismerkedem ezekkel a kis áramkörökkel, így az alapokkal próbálkozok...ezért is rendeltem ebből egy párat. Ha egy elmúlik
, akkor marad még egy tartalék! -
Anno én azért vettem, mert ilyenem nem volt, akku meg mittomén... de egy Wemos D1 mini max 2 sör árával több, de nincs vele macera. Persze lehet, h vkinek a kevesebb hely fontos, de szvsz ha az fontos, akkor egyedit kell tervezni, annak minden bánatával együtt.
Itt egy hidegforrasztásos megoldás. [link] írja is, h ez a forrasztás törik. A lábat forrasztani én már öreg vagyok, de az lenne az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Robotporszívók
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Lexus, Toyota topik
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 15 Pro Blue Titanium 128GB (Akku 88%)
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Neeem! A legutóbbi rendelésemben ilyenből is érkezett kettő (+1programozó) és most szeretném kipróbálni a képességeit! Mivel az ESP-01-en még a programozásához szükséges áramkör sincs rajta, így vélhetően ez fogyasztja a legkevésbé az energiát! Az ok, hogy eléggé korlátozottak a képességei a kevés kivezetése miatt, de valamit - valamiért!
, akkor marad még egy tartalék!
ekkold