Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urna
tag
válasz
Janos250
üzenetére
Szia!
Az oldal amit küldtél tényleg elég kezdőbarát volt, kb másfél óra alatt össze is dobtam amit akartam, három dolog van még mielőtt megrendelem:
Az egyik hogy van-e bármi amit esetleg elronthattam a design közben? Igazából fogtam a 30 pines csatlakozót és az első 3 pint leszámítva (ezeket nem használja a kábel) rákötöttem az I/O pinekre. Kapott pár felitatot, csavar lyukakat, meg kivezettem a maradék 5 pin-t egy-egy lyukra hogyha mégis el szeretném érni.
[link] Ezen a linken meg tudja nézni aki esetleg jobban ért hozzá, ha mindent jól csináltam.
A másik hogy ez a csatlakozó még nem végleges, de ahogy néztem (főleg a user-made tartalmakat) elég könnyen meglehet majd a csatlakozóhoz illő is. Nekem nehéz pontosan belőni hogy milyen lehet ami épp kéne, mivel eredetileg ez egy internal connector egy 20 éves laptopból. 30mm a kábel széltől szélig, egy csatlakozó pedig kb 0.8 mm szóval ez tűnt kb jónak, de majd meglátjuk. Ez alapján választottam a pcb-hez egy csatlakozó-alapot: [link] nagyjából stimmelt.
A harmadik hogy nem hiszem hogy feltétlen külföldről rendelném mivel egy becslésre kb 2$ volt a pcb, de idehozni 20 lett volna, lehet előbb itthon körbenézek még, ahogy néztem van több opció is.
Bármilyen kritikát amúgy szívesen fogadok mert az első ilyen projektem.
Offra tettem, mivel nem annyira arduino mint a pcb-készítés, de ha maradhat itt a téma akkor mondjatok, vagy esetleg átvihetem a hobby elektronika topikra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Asustor NAS
- Milyen videókártyát?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gumi és felni topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- TCL LCD és LED TV-k
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold