Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Van egy cryptobányász projekt, a Helium, ami a LoRa köré épül, átjátszó állomásokat kell otthon üzemeltetni, összekötést létesíteni hasonló eszközökkel, és ezért tokent lehet szerezni. Egy haverom feliratkozott pár ilyen eszközre (mocskos drága egy ilyen
), nem tudom, hogy azóta már átvette-e. Erre a networkre, úgy tudom, fel lehet lépni LoRa eszközökkel, hogy ingyen vagy pénzért, azt nem tudom, de a fent linkelt honlapon van lefedettségi térkép, elég sűrűnek tűnik, hogy vmi komolyabb dologra is lehessen használni előbb-utóbb.
Ismerkedj meg vele, meséld el, mit tudtál meg. 
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- E-book olvasók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gurulunk, WAZE?!
- Microsoft Excel topic
- Még mindig készül a The Division: Resurgence (Android, iOS)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), nem tudom, hogy azóta már átvette-e. Erre a networkre, úgy tudom, fel lehet lépni LoRa eszközökkel, hogy ingyen vagy pénzért, azt nem tudom, de a fent linkelt honlapon van lefedettségi térkép, elég sűrűnek tűnik, hogy vmi komolyabb dologra is lehessen használni előbb-utóbb.
Ismerkedj meg vele, meséld el, mit tudtál meg. 
ekkold