Hirdetés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Micsurin
üzenetére
Hát ezt most így nem tudom sajnos, mert én nem futottam bele ilyenbe, mikor ezzel játszottam. De két dolog lehet:
1: túl nagy az áramfelvétel az USB portról, és kiold a polyfuse. Ezt könnyen tudod ellenőrizni, az UNO lapon az USB port közelében van egy nagyobb, lapos, zöld színű ellenállás, ez a polyfuse. Ha túl nagy az áramfelvétel valamilyen okból, ez felforrósodik és megszakítja a board tápellátását. Az ujjaddal tudod ellenőrizni. Mi van a boardra kötve?
2: elfogy a RAM a futás közben. Ha a példakódot futtatod, ez annyira nem valószínű, mert tesztelve lett, és már kibukott volna, ha gond van a kóddal. A hozzá való processing kódot is telepítetted a gépre? Próbáld ki, jópofa.

Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- GTA V
- Hardcore café
- Vírusirtó topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bestbuy játékok
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ekkold