- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Netfone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Speeedfire #18956 üzenetére
Szia! Gondolom erről a projektről van szó. Elvi akadálya nincs, de mivel itt az usb portot és ezzel együtt a hardveres serial-t az ambilight vezérlője foglalja, azt másik gépre nem tudod kötni, de annak nincs akadálya, hogy tetszőleges szabad lábon softwareserial portot nyiss. Ezt viszont hogyan kapcsolod össze a számítógéppel? Kell hozzá egy usb-uart modul, ami szerintem kerül kb annyiba, mintha egy újabb nano-t vennél
Ha mégis ennél maradsz, még ott a kérdés, hogy mennyi ideje marad a nano-nak a ledek kezelése közben más dolgokkal foglalkozni, és fog-e zavart okozni a vezérlésben.
Ha nem vagy hozzá kellően mazochista, szerintem ne erőltesd. -
its_grandpa
tag
válasz
Speeedfire #18956 üzenetére
Kicsit több infó kéne de megpróbálom.
>> amire én a gépről python-on keresztül adatokat küldök .. gondolom a soros porton keresztül mert a nanónak nincs más.
>> Akarok mellé egy lcd kijelzőt ... I2C kijelzőhöz a nano A4,A5 lábai kellenek, ha ezek szabadok, szerintem megoldható.
Van másik I2C eszköz a nanón ?Most jött meg a 2. kávém, még az is lehet, hogy félreértettem valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest