- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DougButabi
tag
válasz
Pubszon #1784 üzenetére
Ha már tapasztalat:
Hétvégén teszteltem DS18B20-at 15,10 és 5 méteres UTP kábellel. 15 méteren simán ment, úgyhogy megtoldottam a 10 méteressel is akkor sem volt gondja a plusz csatlakozás ellenére sem.
Egy 30 cm-es kábelen lévő ugyanolyan mérővel hasonlítottam az értéket, lehet pár tized fokkal másképp mér egy hosszú kábelen, de azért hibahatáron belül volt. Pontosan nem tudom megmondani, mert a kezemtől mindig felmelegedett, és elég lassan követi le a hőmérséklet változást.
Kipróbálom majd DTH22-vel is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged