- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzz
aktív tag
válasz
Janos250 #17346 üzenetére
Az elejét nem igazán értettem, mármint a WiFi részt.
A micropythont kipróbáltam közben, valamiért nem érzem, hogy átütő lenne, csak az egyik magon fut - legalábbis eddig amit hirtelen elolvastam róla. Nem rossz, hogy azonnal ki lehet próbálni a python kódot, de hogy a multitask hogyan használható az rövid olvasás után nem egészen tiszta számomra.
A FreeRTOS -ha jól értelmezem- mindenképpen fut és erre kerül a program ami vagy használja a képességeit vagy nem, attól függően, hogy a megírt program mit használ. Remélem jól tévedek(Ez az OS nem OS dolog fura, a mai világ szülötteinek valódi fogalma sincs az OS definíciójáról. Az OS feladatait fel se tudja sorolni az aki a grafikus-csilli-villi rendszerekbe született
. Az OS nem attól OS, hogy felhasználókezelés van benne, hanem ellátja az operációs rendszerfeladatokat, hogy ne kelljen még azt is megírni -> ergo, ezen nem akadok fenn
). Van esetleg valahol valami könnyen emészthető gyorstalpaló a FreeRTOS-hez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Lexus, Toyota topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Elfelejtettem a film címét
- PlayStation 4
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest