- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
válasz
razorbenke92 #16921 üzenetére
Kösz (gyapo11-nek is), ma is okosabb lettem. Látszik, hogy Arduino-val még nem PWM-eztem sosem
..
-
tonermagus
aktív tag
válasz
razorbenke92 #16921 üzenetére
Teljesen elképzelhetőnek tartom hogy valamit helytelenül írtam le, a tévedés jogát fenntartom
Teljes mértékben laikus vagyok a téren (pl. ebből a mondantból nem sok mindent értek: A PWM-es meghajtásnál nincs - jelentős - disszipáció és a vezérelt eszköz átlagárama is lineáris összefüggésben marad a PWM kitöltési tényezőjével.
)
A sok-sok info alapján az alábbi kapcsolást szűrtem le:
Természetesen az arduino megtáplálása is megtörténik, jelenleg csak a releváns részét rajzoltam le a kapcsolásnak.1. Ez így megfelelő lehet? hiányzik valami a kapcsolásról?
2. Láttam egy Zéner diódát a S-D között, az szükséges, ajánlott? Ha igen milyet?
3. Melyik az a FET, ami TO220-as tokozású, HESTORE-ban elérhető, és alkalmas a feladatra? (Logikai vezérlésű, feszültség tartomány 5-12V max, áramerősség 3A max)Köszönöm mindenkinek addig is a segítőkész hozzászólásokat
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest