- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
válasz
razorbenke92 #16921 üzenetére
Kösz (gyapo11-nek is), ma is okosabb lettem. Látszik, hogy Arduino-val még nem PWM-eztem sosem
..
-
tonermagus
aktív tag
válasz
razorbenke92 #16921 üzenetére
Teljesen elképzelhetőnek tartom hogy valamit helytelenül írtam le, a tévedés jogát fenntartom
Teljes mértékben laikus vagyok a téren (pl. ebből a mondantból nem sok mindent értek: A PWM-es meghajtásnál nincs - jelentős - disszipáció és a vezérelt eszköz átlagárama is lineáris összefüggésben marad a PWM kitöltési tényezőjével.
)
A sok-sok info alapján az alábbi kapcsolást szűrtem le:
Természetesen az arduino megtáplálása is megtörténik, jelenleg csak a releváns részét rajzoltam le a kapcsolásnak.1. Ez így megfelelő lehet? hiányzik valami a kapcsolásról?
2. Láttam egy Zéner diódát a S-D között, az szükséges, ajánlott? Ha igen milyet?
3. Melyik az a FET, ami TO220-as tokozású, HESTORE-ban elérhető, és alkalmas a feladatra? (Logikai vezérlésű, feszültség tartomány 5-12V max, áramerősség 3A max)Köszönöm mindenkinek addig is a segítőkész hozzászólásokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Konfig Ryzen 7 9700X 32GB DDR5 1TB SSD RX6900XT 16GB!
- Eladó Gamer PC i7 14700, RTX 5070, 32 GB 6000mhz RAM, Vizhűtés, 850W 80+ Táp, 2 év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Eladó: Bowers & Wilkins PX7S2e - garanciás
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged