- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
ecaddsell #12552 üzenetére
A 4 MHz 40-szerese a 100 kHz-nek, az órajel pedig nem annyival gyorsabb (80-240 MHz). Az én ciklusomban azt hiszem volt egy if is, ami valahány váltásonként kiírt valamit.
Nem ledvillogtatót szeretnék, hanem tudni, hogy kb. mire számíthatok pollozással, hogy eszerint válasszak processzort.
Játszottam kicsit egy nanoval interruptosat, és furcsa dolgok történtek, kétszer írta ki azt amit csak egyszer szabadott volna. Pedig az interruptot azonnal letiltottam amikor beérkezett a jel. Szóval nem értettem mi történik, és így nem tudom használni az irq-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest