- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- MIUI / HyperOS topik
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szancsó #12380 üzenetére
A kábelek ellenállása, állapota (mennyire van eloxidálódva, stb) sokat számít. Amíg nem volt itthon LED szalaghoz való kábel, addig úgy tudtam használhatóvá tenni a LED szalagot, hogy hangszóró vezetéken kapta az áramot és egy szálat kivettem az utp kábelből, azon érkezett a digitális jel. (én többek között egy asztal aljára rakott LED szalagot akartam vezérelni, semmi extra, statikus világítás volt a cél még akkor)
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tomato firmware
- Formula-1
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- További aktív témák...
- iMac 27" 2017 late 8GB VGA i5 CPU 5K retina display
- Újszerű iPhone 14 Pro Max 128Gb ( Gold ) akksi 85%
- Eladó ritkaság: Samsung Galaxy S10 5G 256GB G977B - nagyon jó állapotban, ÁFÁS számla
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xbox Ultimate előfizetések
- PS Plus előfizetések