Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Fotók, videók mobillal
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A terv az, hogy csinálok hozzá saját androidos távirányítót is. Egyrészt, hogy fejlődjek kicsit, meg érdekel is. Ki kéne próbálni tcp-vel is... van még ebbe sok lehetőség. C-ét sose tanultam, anno még Pascal volt meg Delphi, utána php... meg egy kis JS. Kicsit nem árt beletanulni a C-be is. Átolvasom az udp, tcp, konvertálások referenciáit.
Ki akarom vinni szabadba is a járgányt, jó lenne 20-40m hatótáv.Van egy bluetoothos uno alapú 3 kerekű járművem is, de még nem próbáltam szabadban. Valamikor írtam arról is szerintem, meg kértem segítséget. Mindig szétesik bent is
Tudom, össze kéne forrasztani mindent, meg le kéne ragasztani, de akkor meg nem lehet szétszedni.
Ettől a Lego technic kamiontól is tartok, hogy nem lesz elég stabil. Jó kis összetett feladat... A servo motort még nem tudom hova tegyem... már így is totál át kellett építeni, a hátsó motorhoz is. Lehet jobban jártam volna ha eleve a motorokhoz építem a kasznit. DC motorral gondolom nem szoktak kormányt vezérelni. Problémás megoldani, hogy pont csak ~1,7 fordulatot menjen jobbra is meg balra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- XIAOMI Redmi Note 14 Pro 5G 8/256
- POINT S WINTER S 185/65R15 88T téligumi acélfelnivel
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,240SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
- 12700kf,RTX4060 8gb,32gb ddr5,6T m.2 ssd,stb .Új komplett középkategóriás gamer pc .
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tudom, össze kéne forrasztani mindent, meg le kéne ragasztani, de akkor meg nem lehet szétszedni.
ekkold