Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breaker
tag
válasz
Tankblock
üzenetére
Szia!
Időközben leugrottam a Conradba és vettem R-eket

Nos a helyzet megoldódott. nem kisebb, hanem boven nagyobb ellenalasra volt szukseg. 65kOhm-al kotottem ra 5V-ra az ISET labat mind a kettonel. Es igy mukodnek, ráadásul a halvanyabb fenyeronel, nem vibral egyik led szegmens sem.
Viszont nem jon ki a matek, valamit nem latok at de nem a datasheet szerinti áram folyik az IC-k lábain.
A szegmens lábakon 0.6V feszultség van és 2.6 mA. A LED papirjai szerint a forward voltage 1.95V és 30mA kell a labakra, igaz ezek szeirntem a maximum fényerőnél lehetnek.
Valamit rosszul olvasok vagy nem veszek figyelembe, de nagyon kevésnek tűnik ennyi nafta a mukodeshez.
Köszi
Üdv
Breaker
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF & EF-S objektívek + K&F szűrők
- Canon 90D + 2 akku + portré grip
- Samsung S25 Ultra, 256GB, Titán Black, fóliás, gyári független, ajándék gyári bőr tok+biztosítás
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Samsung Galaxy S24 Ultra - független, garanciás, hibátlan
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI+Intel Combó! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold