-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReFleXx
addikt
hasznal valaki vscode-ot compilera es uploadra arduino helyett?
-
ReFleXx
addikt
válasz
Wolfram #18436 üzenetére
nem csinaltam meg, bar van itthon szinte minden hozza.
van infra vevőm ha esetleg az kellene egyszer, illetve anno rendeltem alirol 433MHz-es RF ado/vevo modult, neked kifejezetten RF taviranyitos kell igy egyiket sem ajanlottam ezek kozul.
egyebkent ha megis megelegszel az infraval, akkor az joval egyszerubb, biztos van otthon valamilyen folosleges taviranyito amihez csak egy infra vevo kellene. -
ReFleXx
addikt
válasz
Wolfram #18432 üzenetére
ugy erzem ez a topik nem neked valo, midenre kesz megoldast keresel, de ez nem igy mukodik. ennek az arduionak IS az a lenyege, hogy van mogotte egy community, vannak kulonbozo sketchek kisebb feladatokra amikbol osszeollozva mindenki osszetudja rakni a sajat egyeni elkepzeleset.
szoval nem biztos hogy egy csettintesre talalsz egy olyan sketchet ami pont olyan mint amit te keresel, de tobb minta projektbol osszetudod hozni. -
ReFleXx
addikt
várható fogyi nagyon alacsony lenne, napi 4 alkalommal ébredne fel deepsleepbol. deepsleepben 20uA alatt lenne a fogyi, kb 5-15mp-re ébredne fel amikor mér egyet es wifin elküldi a meresi eredmenyt, ezalatt meg olyan atlag 120mA a fogyi, nagyon rovid 5-600mA-s peakkel de azt egy kondival a tapon szerintem lehetne segiteni.
-
ReFleXx
addikt
3.7V-s lithium akksihoz melyik voltage regulatort ajanlanatok (output: 3 / 3.3V)? Olyat keresek aminek nagyon alacsony a drop out feszültsége és a quiescent áram is nagyon kicsi. egyszer valahol lattam egy nagyon jot ajanlani valahol de nem talalom hol lattam.
ja es nem art ha nem rohadt draga -
ReFleXx
addikt
válasz
ViZion #18264 üzenetére
az arduinos sketchekbol olloztam ossze egy kodot.
wifi kereses nincs, megadom az SSID , password parost es megy ki a wifi.begin()
ezen a devkit boardon is D2 labra van kötve a builtin LED de az nincs bekapcsolva.
neked espeasyben mennyi ido a wifi csatlakozas deepsleepbol ebredve? -
ReFleXx
addikt
esetleg mérte itt valaki az ESP32 modul aramfelvetelet deep sleepben? neten biztos talalnek de engem a helyi kozosseg tapasztalata erdekelne.
Erdekessegkepp itt egy mérés development boardon, ez egy kozel 2.5perces arammeres ahol 1 percenkent felébred a mcu feljelentkezik wifire es visszamegy rogton deepsleepbe.
ebredes utan wifi csatlakozassal kb 110mA az aramfelvetel atlagosan de vannak ilyen 500mA-t meghalado par miliszekundumos kiugrasok is.
Sajnos deepsleep aramfelvetelt nem tudok mondani, mert a devkit boardon folyamatosan eg a power led ami miatt olyan 2.6mA volt a deepsleepben is. Leforrasztani nem szerettem volna csak emiatt. power leddel felejtos az elemes üzemeltetes -
-
ReFleXx
addikt
nem igazan ertem a kerdest. mire kellene a szenzor vagy minek?
ha most van egy weboldal ahol lefoglalhato az asztal akkor igazabol mi is hianyzik?elmondom nalunk hogy nez ki ez, van egy weboldal amin mint egy terkep megjelenik az iroda az asztalokkal, mar ott latni hogy melyik asztal foglalt es melyik szabad, ember raklikkel az altala valasztott asztalra es lefoglalja, odamegy es leül dolgozni. ennyi.
-
ReFleXx
addikt
hello. van egy ilyen alis uno-m [link]
ezt is tudom hasznalni ISP-kent pl egy attiny-t programozni vagy az csak eredeti vagy azzal 100%ig kompatibilis uno-val mukodik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DUNE médialejátszók topicja
- EAFC 25
- Fotók, videók mobillal
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- HP 15da0000nh Intel Silver N5000 / 8gb ddr4. / UHD 620 / 1TB Hdd / 70% akku / Olcsó DDR4-es laptop
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AM4-es félkonfig, 5800X, 32gb Ram, B450, BeQuiet TF, FractalDesign Meshify C, Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged