- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
Csakhogy gratuláljak a tulajoknak és a gyártónak: [link]
-
TomBoy1986
veterán
válasz
moongoose #77 üzenetére
Na, a helyzet a következő. Két videókártyámon használtam:
Sapphire X1950Pro-n : [link]
Sapphire X1950XT-n : [link]
A 2. képen láthatod azt is, hogy milyen helyzetben volt a kártya. Emiatt kifejezetten örülök neki, hogy az alaplapra fúj, ugyanis a passzív hűtése az alaplapi chipsetnek finoman szólva is forró. Tehát ennek bizony van légmozgató hatása, ami az NV 570U-nak nagyon jól jön.
Másik dolog. Nem csak az alaplap felé fúj a hűtő, hanem hátra a VRM-ek felé is. Ez pedig ismét egy nagyon pozitív dolog, mert azoknak bizony nem árt szintén a hűtés.
Ami pedig a legjobb az egészben, hogy amitől félsz már csak azért sincs úgy, mert a benne elhelyezkedő ventillátor légszállítása rendkívül csekély. Ugyebár ennek a kártyának a gyári hűtője eléggé erőteljes, ráadásul kifelé fújja a meleg levegőt. Nos a helyzet az, hogy sajnos a benti hőmérséklet attól még nem volt kevesebb vele - érdekes dolog, de a proci is ugyanúgy melegedett, meg persze a kártya is, csak hangosabb volt.
Szóval összefoglalva, nekem kifejezetten előnyös kialakítású az X2. És természetesen nem vitatom el az S1 érdemeit, sőt nekem is tetszik, de erre a kártyára nem tenném rá.
Az RV570-en az X2 stabilan tartja az 55°C-t, míg az S1 - passzívan - 63-65 °C, mint egy kolléga nagyon tanulságosan leírta az X1950Pro topicban.
Na asszem ennyit szerettem volna, szóval nem szidni az X2-t, mert egyáltalán nem rossz kialakítás
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest