- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zewa
senior tag
válasz
Arkennys #7584 üzenetére
Köszönöm, nekem is nagyon tettszik.
A gyerek nézte a Tom & Jerryt (Youtube, 2,5min HD) és ott láttam meg. Megörültem hogy végre egy jó pofa állatka ami még nem foglalt és karácsonykor voltam 10éves Itt, szóval amolyan szülinapi ajándék lesz Vondtól és a PH!-tól nekem. : )
Vond, ha erre jársz, köszönöm még egyszer!
-
Zewa
senior tag
Sziasztok!
Elkészült az arcképen ami baromira tettszik, de nem tudok dönteni hogy melyik szín legyen. (jellemzően a PH! színvilágát használom) Ti mit gondoltok? Egyedül a sárgát zártam ki.
Hatalmas köszönet Vondnak a remek munkáért!
-
Zewa
senior tag
Sziasztok!
Mit gondoltok, Ő jó lenne arcképnek? Testéből mennyit érdemes megtartani? Mennyire macerás színt cserélni szegény kis sárkánynál? Nem találtam az avatar keresőben de kérlek erősítsetek meg, hogy jól gondolom hogy ő még szabad.
-
Zewa
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni a keresésben. Mickey O’Neil-t a Blöff című filmből szeretném arckének de sajnos nem találtam róla alkalmas forrásképet pedig nem keveset kerestem. Ha esetleg egy rutinosabb kolléga ránézne hogy nincs-e véletlenül a Zinternet bugyraiban eldugva egy alkalmas forrás azt nagyon megköszönném.
ps.: Belőle esetleg lehetne megfelelő arcképet faragni?
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest