- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
somogyib #9528 üzenetére
Egyedi kérés volt, főnököm volt NB1.-es kosaras és anno gyerekeket edzett és a cápa volt az ő csapatuk jele, a teve vagy mi meg a riválisuké, aztán készült egy ilyen grafika. Ennek már sok éve, meg sincsen az a meló, de a mai napig megvan, ahogy bejött, felvázolta, én meg nem tudtam eldönteni, hogy szabad-e röhögni.
-
válasz
SidCorky #9523 üzenetére
10 perc? Ez kb. olyan volt, mint amikor a főnököm elmélkedik néha 1-1 kép ötletén. Itt ezt-azt el kéne tüntetni, itt megmászik egy cápa egy tevét vagy mi a tökömet egy kosárlabdával a szájában. Nem nagy meló, ugye?
(A leghosszabb avatar az azt hiszem 3 hét volt, napi ~2 órát rászánva, de végül meglett a két pecsét. de ez közel sem olyan nehéz falat.)
Futok ezzel egy kört, ha nem alszom be közben, akkor jelentkezem.
-
válasz
Döglött Róka #9515 üzenetére
Ha megnézed az elmúlt néhány száz arcképet, akkor látni fogod, hogy miért nem megy egyik sem. Sőt, igazából annyira elüt azoktól minden ötleted, hogy én is trollkodásnak éreztem az egészet, ha össze kéne foglalnom, akkor kb. így éreztem magam:
Jelenleg test nélkül csak különösen indokolt esetben készítünk avatart. Van rá példa, de egy állat nem ilyen. Az avatar fixen befelé néz a szöveg felé. A másik nagyon fontos dolog, ami jellemzi a mai avatarokat, hogy csak és kizárólag az alsó élnél van vágás, oldalt és felül nincs. Maga az ötlet, hogy egy elpusztult állat legyen az avatarod már elég karcossá teszi szerintem, hogy hogyan fog beilleszkedni a PH! világába, így én mindenképpen az egyszerűbb, játékosabb vonalat ajánlanám, hogy a capslockos kollégák se kapjanak lábrázást tőle, illetve, hogy 1-1 érzékenyebb Ph!-tag se járjon a modkerbe köznyugalom elleni vegzálás miatt ahányszor meglát. Pl:
|
-
Bocsi srácok, IRL havazódok, de gratulálok utólag is mindenkinek az avatarjához.
-
-
válasz
somogyib #9441 üzenetére
Köszi, én délután már letettem, csak a függőben lévő arcképhez gyártottam még kicsiket (amikkel elégedett lenne a leendő tulaj), hogyha esetleg betéved majd egy pár modi, akkor ne rám kelljen várni. Most lesz pár nap lazulás részemről, fórumot látok, de PS-t nem tervezek használni, helyette inkább hungry hippos, hot wheels és még pár egyéb dolog a törpékkel.
Kellemes ünnepeket kívánok én is mindenkinek!
-
válasz
perge666 #9435 üzenetére
Szia,
Fent az összefoglalóba látod, ha valaki elvállalta és készíti. Jelenlegi állás szerint még senki nem dolgozik rajta. Kis türelmet kérnénk.
Egyébként nem olyan rossz forrás, de a részletekből itt is el fog veszni néhány dolog, illetve a színeken állítani kell majd.
zolomon17 + Dr.NX: Használjátok egészséggel mindketten az új arcotokat.
-
Már írtam a kollégának, hogy mire számítson, mire végzek vele, mert még mindig rengeteg a részlet rajta. Talán még 1 ívnek mennie kell a hajából, hogy az arcából többet tudjak megmutatni, plusz rövidebb test.
Utána is kérdés, hogy a vörös bőrű, 3 arcú, ékköves hajú mennyire fog beilleni, de majd meglátjuk.
Na, így is még hatalmas, de talán már van arca:
-
válasz
MineFox54 #9425 üzenetére
Hát, a részletek szerintem 80%-a el fog tűnni. Próbálok vele futni egy kört, de egyszerűen kicsiben minden eltűnik, a szemek, a fekete vésetek nagy része nem látszik még 65x65 pixelen sem, ami az elméleti maximum.
Az arcát kezdtem el letakarítani, de ott is látszik, hogy a jelentős egyszerűsödés ellenére sajnos még mindig egy izé az egész.
-
válasz
zolomon17 #9415 üzenetére
Gyártok hozzá kisképet, amint lesz egy pici szabad futásom és beteszem Onba a pecsétekért.
Memmaao: Ha az lett volna a kérdés, hogy miért tűnt el a hozzászólásod, akkor azért, mert ONba csak a gyárosok/modik/igénylők írhatnak az átláthatóság miatt (gondolom Jim reggel igazította a TIRt/hszeket). Mielőtt beléptem nekem is radírozva lettek a dolgaim ott, de érthető, hogy miért. Én örülök, hogy segítesz forrásokat keresni, részemről jöhet ebbe a topikba is, linkelve pl: az eredeti hozzászólást. Mentve van nálam mindkét topik, látom, ha jön beírás.
-
válasz
zolomon17 #9391 üzenetére
Azt majd a moderátorok megmondják, hogy lehet-e a hullámmal, de elsőre valami ilyesmit néznék ki ebből. Inkább a 2., de még ott is növelném a szemét egy picit. Nyújtottam rajta ~ 50%-ot, de még így is könnyebb átugorni, mint megkerülni.
cinemazealot: az elnevezés az igazából mindegy, mert Jim bcs, úgyis áthúzza, amikor beállít egy egyedi avatart. Abban nem vagyok biztos, hogy szerencsés ennyire hasonló avatart választani egy stockhoz képest, ezt majd a modik véleményezik. Technikailag 1:1-ben nézve én nem látok benne semmi szemkiverően rosszat.
-
Kösz skacok a dicséretet, lassan elpirulok, főleg, hogy most a kissé lassulok és szívok a kutyussal.
-
válasz
-secret- #9375 üzenetére
+1.
Plusz eleve egy jó dolog alkotni. Részemről a melóm csak egy része a grafika és az is inkább web/nyomdai és mostanában nem volt ilyen. Amikor belekezdtem, akkor jöttem rá, hogy ez mennyire hiányzott.
Off: döglődik kicsit a benti gépem, úgyhogy most azt kell szétkapnom sajna.
-
Ha valaki esetleg most nézelődik és nem ismeri az Új arcképek a PH!-n topikot, akkor itt egy Stan Lee avatar:
-
Pacsi, köszi, srácok és most tűzök is aludni, mert holnap hosszú lesz a nap.
Memmaao: köztes méret kellett, az jobb oldali a végleges, így jöttek és a középső nyert:
>>
>>
-
válasz
Phobion #9288 üzenetére
Igen, csak ugye ezt az nem tudja aki nincs benne.
Egészalakos vagyis olyan, amiben benne van a válla kb. kizárt, mivel nincs olyan széles avatar, vagy pici lesz a feje. D1Rect avatarja sem felel már meg a mai mércével, vertikálisan nem lehet vágás az avatarban.
A második tényleg ígéretesebb, bár elég éles a szög.
Talán még ez is, bár ezen is ott a puttony, ami irgalmatlan nagy és a testét kicsit szűkebb szögbe kéne fordítani.
Esetleg ebből is lehetne még legózni.
-
válasz
Phobion #9283 üzenetére
Van, de ha megnézed, azért nem összetéveszthetőek. Aki benne van, persze egyből vágja, hogy melyik mi, viszont aki nincs, annak az marad meg, hogy valami talpig páncélos benga állato és, hogy piros volt vagy kék, esetleg sárga, az valószínűleg nem vagy nem tulajdonít jelentőséget neki.
-
válasz
Lacielvtárs #9263 üzenetére
Gratula hozzá, használd egészséggel.
-
A módosítás alapvetően arra vonatkozik, hogy 3+ év alatt változik a PH arculat és az arcképek követelménye is. Van egyébként még egy Darth Maul, toompa.
A nagybetűsök majd eldöntik, hogy mehet-e még egy, de a kiválasztott avatarod szerintem anno egy fotó alapján készült, abból mostanában nem készül avatar elvileg, hacsak nem vállalja be az egyik arcképgyáros, hogy egyszerűsíti a képet a követelményeknek (random cartoonizer nem játszik). Egyébként kevés a kontúr, rosszul van vágva a válla, nagyon kivehetetlen a szeme stb, szóval át kellene dolgozni. Forrásból viszont bőven találni jó alapanyagot.
koxx: Ok, akkor nem. Valami mozgástér talán lenne: [link], [link], [link], de végeredményben elég jellegzetes a vörös-fekete fej. Viszont Bossk még szabad, ha jól kerestem.
-
Kérlek, azt értsd meg, hogy az is már egy jó 5 éves arckép, ha kér rá frissítést, felújítást a kolléga, akkor meg lenne két közel egyforma darab, ha ő sem akar változtatni a stíluson. Vannak azonos karakterről készült arcképek, de csak abban az esetben, ha azok nagyon jól elkülönülnek egymástól, pl: Son Goku, Joker. Earl Hickey-re rákeresve én nem nagyon találtam olyan képet, ami megadná ezt a kontrasztot 50x50 pixel méretben.
-
válasz
gordonfreemN #9143 üzenetére
Szívesen, használd egészséggel.
És igen, látom a rokonságot a tortában.
-
válasz
somogyib #9108 üzenetére
1. képnél nem ismerem a karaktert, próbáltam megtartani azt a színvilágot, viszont tényleg olyan, mintha viharvert lenne.
A 2. képnél igen, kéz nélkül egyszerűbb lenne, de on-ban a kolléga direkt kérte, hogy azzal szeretné. Fekete kesztyűvel kivehetetlen volt, azért is lett világosabb, de lehet még ennél is nagyobbat kell rajta módosítani.
Kutga: Nekem első körben ez jött ki, tettem rá zakót, de mivel elég hosszú a feje, így vágni kell majd belőle bőven. A szemét már 1x nagyítottam, eredetiben elveszett, de feltöltve ahogy nézem még ráfér majd.
>
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest