Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
Vangelis
félisten
Esetleg háthsa érdekel valami fan csillagkapust

-
VladimirR
nagyúr
amit en szeretnek arckepnek, azt sajnos nem lehet - ugyanis animalt .gif-rol lenne szo, meg nem is illik a ph dizajnjaba, meg jo nekem ez a zacsi - lassan mar azzal fogunk kilogni, hogy meg ''alap'' arckepunk van (meg ugy megszoktam mar, hogy a sajat hozzaszolasaimat sem talalnam meg)

[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
-
Bash
őstag
A képet gLes (Bővebben: link) készítette, én mindössze élesítettem rajta egy picikét.
moonman-nek ez volt az első nick-je: Bővebben: link, ekkor ez ''moonman'' volt. Nem tudom pontosan, hogy mi történt vele, de regisztrlt Bővebben: link, ez volt ''|moonman|''. moonman szépen megkérte Parci-t, hogy visszakaphatja-e a régi nevét, és Parci megtette. Az eredeti moonman-ből |moonman| lett, a |moonman|-ből pedig moonman. Mielőtt bárki kedvet kapna a névváltoztatáshoz, egyedi eset volt. -
Yaye
őstag
Moonman eredetileg vonalka nélküli volt, de valami gubanc keletkezett (elfelejtette a jelszavát vagy mittomén) és nem tudott többé belépni, így lett vonalkás. Ebben a topikban említette hogy avatar helyett akár a régi nevét is szívesen venné, erre javasoltam hogy forduljon Parcihoz egyedi elbírálásra, és úgy tűnik megtette

-
Gambit
őstag
-
Bash
őstag
Üdv mindenkinek!
Először is: Bash elmerült a munkába, nem sok ideje van másra. December 28-a óta a mai nap az első szabadnapja, az új évben már 110+ munkaóra a háta mögött van. A mai napja pedig azzal telt, hogy reggel 10-kor beült a kocsiba, és a két hét alatt összegyűlt elintéznivaló után mászkált, illetve bevásárolt egy kicsikét. Délután 5-re letette a kocsit a ház előtt, 110 mérfölddel mutatott többet az óra, mint reggel. Megértést!
moonman és Neonoize™ átvedlettek.
Lala6, PEPE85, t-shirt és TommyGun képét még faragjuk egy kicsit.
L_ajos-tól vettem a bólintást, TexT-BoY-ra még várok, azóta nem jelentkezett.
A többiekkel egyelőre nem foglalkoznék, mindenki ismeri a határokat és az elvárásokat, akkor jelentkezzenek, ha úgy ítélik meg, hogy megfelelnek.
Yaye!
Elfünkből csinálj légy szíves egy pici verziót is, ha kész, szólok Parci-nak. Köszönöm a köz nevében is! -
TommyGun
őstag
Én nem kaptam semmit

-
PEPE85
senior tag
Tudom, hogy még 27 nap van hátra, hogy PH! Addikt legyek, de szeretném kérni, hogy aki ért hozzá és van egy kis ideje szedje ki a képekből a hátteret, hogy megfelelő legyen Avatárnak, előre is köszönöm.
-
Vangelis
félisten
Koszike.
És itt szeretném megköszönni minden házigazdának,moderátornak, és persze legfőképpen nektek kedves fórumtársak, hogy elviseltetek ilyen hosszú időn át.
Tudom nem sokat tettem a ph! ért, vagy ha igen akkor nem nagyon vettem észre, de remélem azért alkottam maradandót
És tényleg kösz a sok türelmet...stb.
Köszönöm , hogy méltó tagja lehetek a ph! -nak, számomra megtiszteltetés.
[Szerkesztve] -
WOWWWWW
Ezt a meglepetést ..
De hogy hogy nem váltott át a rang??
kevés a hozzászólásom ??? 
Mindenesetre, Nagyon szépen köszönöm Bash
-
Vangelis
félisten

-
Vangelis
félisten
Egy másik forumon ez az arcképem

-
Már csak pár óra ..

-
gozso
őstag
csináljon nekem valaki egy arcképet, ami passzol ehhez

Bővebben: link -
t-shirt
veterán
A lényeg hogy nekem tetszen

-
t-shirt
veterán
Ha ezeket megkaphatnám nagyon megköszönném

-
Old Death
senior tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Ez a kép?

Bővebben: link csak át kell alakítani.. bár fénykép nem lehet... de Esmein is Esmein let
no egy Santa Maria-s kép: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
Nekiállok keresni egy számomra legmegfelelőbb avatart...de nincs könnyű dolgom.
ILyen igényt nehéz kielégíteni
-
ArchElf
addikt
válasz
Old Death
üzenetére
Teljesen egyetértek veled, bár ha nekem is addict kell a kért képhez, akkor a 10 ''szülinapomra'' sem jutok el odáig... Végül is mindegy, ha csak mások 100 hozzászólásánként írogatok be valami hasznosat, akkor nem is biztos, hogy annyira feltűnő, hogy nincs saját avatarom... Amúgy meg ezt meglehetősen kevesen használják, úgyhogy nem találkozom gyakran ikertestvérrel...
Bár azért egy saját jobban melengetné a szívemet (mivel dolgoztam is vele egy keveset)...
AE -
Old Death
senior tag
mert Bash-nek nincs túl sok szabadideje mostanában

lehet, h most azt mondja, h ezt szeretné, aztán holnap v 3 perc múlva a másikat akarja...
látni látom, h nem ezt írja, h Bash ezt szeretném.... egyebek... de attól függetlenül egyenlőre fölösleges
pláne, h még van vagy 100 napja... az 3 hónap!!! én szeretek előre tervezni, de ennyire? Ha beírják, h ha eljön az idő ezt szeretnék... pff szerintetek 3 hónap( v amennyi idő még hátra van az addiktságig) elteltével még Bash emlékezni fog? 
Miért nem akkor csináljátok ezeket amikor már aktuális? v egy kicsivel előtte? V az már gáz, h már addikt vagyok de még nincs arcképem? az az 1-2 nap aztán baromi számít... pláne, ha megkapja!!!
de akár Parcit is idézhetném: Bővebben: link és ezt nem is oly rég írta!!!
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
Most nem tudom mit erőlködtök

Még olvasni sem tudtok? Addikt alatt senki ne kérjen... no persze van egy-két ember aki még nem tart ott, de már vagy 3 éve itt van.. és Bash rábólintott, h kaphat
Akinek se ideje se elég hsz-a nincs meg nem tudom miért töri magát...
Képet átalakítani is ráértek...
Peace! -
PEPE85
senior tag
Szépen kérem, hogy ezt az aranyos kis figurát rakja be nekem az illetékes kollega Avataromnak. Előre is köszönöm. Lassan már egy éve regisztált tag vagyok a PH-n. Bízom benne, hogy ez elég lesz.
-
b14
senior tag
válasz
m-bazsi
üzenetére
Külön írom, mert nem egy helyre tartoznak.
Ennyi erővel 1 hsz-ben is írhatnám az egész napi adagot.
Vedd ugy, hogy rad nezek, moindok neked valamit, es utana vladimirrhez szolok, es meg mindig rad nezek.
''(hosszu karomkodas)'' -- Csak nyugodtan.
''Mod: pl ezt a 3 hszt itt elöttem 1 ben is le lehetett volna irni. legalabbis 2 ben biztos. Azért raktak Mod gombot.'' -- Tudom és amikor kell, használom is.
Gyors válasz rulezZ. -
m-bazsi
tag
mivan??? Ez nem nyalás te (hosszu karomkodas) csak kijelentés. Kébzeld azért mondtam mert ő nem irkál fölösleges hszeket mint pl te. (nem azért mondom én sem a leghasznosabb tagja vagyok a ph! nak)
Mod: pl ezt a 3 hszt itt elöttem 1 ben is le lehetett volna irni. legalabbis 2 ben biztos. Azért raktak Mod gombot.
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Azért látom avatarból kifogyhatatlan mindenki

Aktív témák
Hirdetés
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Saros (PS5)
- Bluetooth hangszórók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- MSI RTX 4070 12GB GDDR6X VENTUS 2X OC - 1 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 GAMING OC Eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de én inkább nem kéregetem vissza, pedig ez is egy jó idióta név

(Bocsi az offért)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Majd fogja más úgyis...
)

Ezt a meglepetést ..
--->