Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Möti
csendes tag
Sziasztok! Visszatérő téma, a gépigény. Vásárlás előtt állok, szükségem lenne egy kis segítségre. Alap szintű tervezéshez melyik a jobb 13.gen i7 vagy ultra 5 CPU, elég-e az integrált grafika? Előre is köszönöm a segítséget
-
Möti
csendes tag
Sziasztok!
Továbbra sem jöttem rá, hogyan tudnék a kitöltésmintákhoz jelmagyarázatot rakni a tervlapok aljára.
Köszönöm a segítséget, előre is. -
Möti
csendes tag
Sziasztok!
A kitöltések jelmagyarázatait szeretném lehelyezni, nem találom hol kell. Tudnátok segíteni. Köszönöm -
Möti
csendes tag
Sziasztok!
Vettem új laptopot, Dell G3 gtx1050 -el. A kérdésem, hogy a gyári driver jó vagy kell hozzá egy külön driver, amivel az AC jóbban fut? -
Möti
csendes tag
-
Möti
csendes tag
Sziasztok!
Réteges szerkezetnél szeretnék beállítani vízszigetelésnek 2réteg szigetelőlemezt és nem találok megfelelő kitöltést hozzá. Ti hogy oldjátok meg? -
Möti
csendes tag
válasz
snowman
üzenetére
Köszönöm a sok segítséget, nagy szükségem van rá, hálával tartozom.
Remélem a jövőben is számíthatok rátok.
Kezdetnek AC16-ot gyűröm de sajna a jelenlegi elavult gépem erőlködik vele. Nincs mese fejlesztenem kell.
Kérném a véleményetek:
-Intel 4 Core i5-8250U 1,6
-12 GB DDR4
-nVIDIA GeForce GTX 1050 4GB
Mire elég? Melyik verzióig jó még? Csak családi házak rajzolása lenne a lényeg plusz látványterv. -
Möti
csendes tag
válasz
daninet
üzenetére
Kösz a választ. Két hónapja a youtbe videokat nézegetem. Elméletben már sok mindent tudok. A gyakorlati dolgok hiányoznak. Ha profilosan oldom meg a lábazatot és két faltípust kapcsolok össze függőlegesen, hogy a lábazat szigetelése ráfedjen kb 30cm magasan a homlokzati falra, akkor kitakarja a lábazati szigetelés az ajtót. Erre van megoldás?
Jól gondolom, hogy a profilos falak magasságát utólag módosítani nem tudom a fal eszközön belül csak az adott profilszerkesztésével de akkor mindenhol módosul nem csak a kiválasztott falszakaszon?Adódott még egy problémám:
A pincéből feljövő lépcső a földszinti alaprajzon is megjelenik de nem tudom beállítani, hogy csak a födém kivágás alatti része látszódjon.Van bevált gyakorlat a rajzolás menetére? Gondolok itt a sorrendre vagy egyéb technikákra. Egyből a réteges elemekkel rajzoltok vagy először homogén anyagokkal és utána állítjátok be kompozit szerkezeteket?
Lehet, hogy nagyon amatőrnek tűnnek a kérdéseim.
-
Möti
csendes tag
Sziasztok!
Kezdő vagyok még a témában de nagyon érdekel a rajzolás és sok a kérdésem. Elkezdtem olvasgatni a korábbi hozzászólásokat de végtelennek tűnik...
Annyira kezdő vagyok még, hogy a kérdésemet is nehéz érthetően megfogalmaznom. Az első problémám, hogy elkezdtem rajzolni egy cs.házat és a szigetelt pincefal, a födém és burkolat a rétegeivel, illetve a szigetelt homlokzat találkozását, hogy érdemes kialakítani. A fő problémám, hogy a pincefaltól feljövő lábazati szigetelés rálóg a homlokzati falra és a homlokzati szigetelés csak kb 30cm-rről indul, ha utólag szerkesztem rá a lábazati szigetelést, akkor az ajtót kitakarja. Eddig csak gányolások sorozatával sikerült megoldanom de szeretném valami szakszerű technikával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Bestbuy játékok
- Parkside szerszám kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 04.25
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Remélem a jövőben is számíthatok rátok.