- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
IstvánLászló #9034 üzenetére
"discord oldaluk azt mondták nekem hogy fízetős" - nem tudom, mert én oda nem léptem be, de úgy tudom, hogy lehet támogatni őket, de nem kötelező (aztán kitudja)
"tehát maradok a pure ArchLinux+EndeavourOS Linux-on és minden is ókés..."
Ennyi, ami bevált, azon nem kell változtatni. -
Sz_Imre
senior tag
Semmi probléma nincs ebből. Mindenki azt használ ami neki teszik, illetve kényelmes.
Ha megtanulod a mikéntjét, akkor utána már könnyebb lesz a helyzet.
Esetleg ha valami specifikus problémába ütköznél, akkor lehet jobban jársz ha a discord oldalukra lépsz be, ugyanis ott könnyeben tudnak segíteni, aki ugyanazt a rendszert használja. -
Sz_Imre
senior tag
válasz
vargalex #9022 üzenetére
Nem az a honlapja.
Ezt Ravepriest1 (és társai által létrehozott közösségi arch linux disztribúció, azaz RaveOS)
Gnome asztali felületet használ.#9023 BoB: Mert nem az a weboldala, hanem amit linkeltem vargalex-nek)
További információ róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest