- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lathronos
őstag
Köszönöm a bíztató szavaidat.
Nem adom fel, csak sokkal lassabban tanulok az átlagnál. Na meg bevallom őszintén, nem én vagyok a szorgalom világbajnoka.
Sokszor napokig szerencsétlenkedek mire értelmezni tudom a github-on leírt megoldásokat. Ilyenkor egy időre elmegy a kedvem, aztán pár nap múlva újra nekilátok tiszta fejjel és általában észreveszem mit rontottam el. Persze sokszor azt nem veszem észre, ami pont a szemem előtt van, mint most is.
Mégegyszer köszönöm a segítséget.
-
Lathronos
őstag
Sziasztok!
2 hete váltottam ubuntu-ról Arch-ra. Minden szép és minden jó, csak egy apróság van amire sehol sem találtam megoldást. Akik ismernek tudják, hogy jó ideje openbox-szal használom a rendszereimet, amit eddig tint2-vel kombináltam. Párszor belefutottam fórumokon, hogy van egy jobban konfigurálható alternatíva, a polybar. Gondoltam miért is ne? Teszek vele egy próbát. Feltetlepítettem, testreszabtam, majd jött a meglepetés. Ha teljes képernyőre nagyítok valamit, a system tray nem tűnik el.
Ugye ilyen alapból:
És ilyen például teljes képernyős videónál:
Tud valaki esetleg megoldást a problémára? Olvastam github-on erről a hibáról, de megoldást ott nem tudott senki. Gondoltam megkérdezem, hátha itt valaki rájött a megoldásra.
-
Lathronos
őstag
Sziasztok!
Immár én is arch felhasználó lettem egy ArchLabs személyében, viszont ennek is van egy tipikus minden disztribúcióra jellemző hibája. Az RTL8192CU wi-fi vezérlőt nem képes normálisan kezelni, ezért patch kéne a driver-hez. Unom már, hogy 5 percenként lekapcsol a wi-fi.
A blacklist opció nem működik, túrtam a netet más megoldás után, de nem találtam semmit 2 hét alatt. Tud valaki megoldást, vagy térjek inkább vissza ubuntu-ra, és törődjek bele az óránkénti rendszerösszeomlásokba. Persze ha tudtok varázslat nélkül működő csak bedugom és használom wi-fi sticket linuxra, az mégjobb lenne. Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest