Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lathronos
őstag
Köszönöm a bíztató szavaidat.
Nem adom fel, csak sokkal lassabban tanulok az átlagnál. Na meg bevallom őszintén, nem én vagyok a szorgalom világbajnoka.
Sokszor napokig szerencsétlenkedek mire értelmezni tudom a github-on leírt megoldásokat. Ilyenkor egy időre elmegy a kedvem, aztán pár nap múlva újra nekilátok tiszta fejjel és általában észreveszem mit rontottam el. Persze sokszor azt nem veszem észre, ami pont a szemem előtt van, mint most is.
Mégegyszer köszönöm a segítséget. 
-
Lathronos
őstag
Sziasztok!
2 hete váltottam ubuntu-ról Arch-ra. Minden szép és minden jó, csak egy apróság van amire sehol sem találtam megoldást. Akik ismernek tudják, hogy jó ideje openbox-szal használom a rendszereimet, amit eddig tint2-vel kombináltam. Párszor belefutottam fórumokon, hogy van egy jobban konfigurálható alternatíva, a polybar. Gondoltam miért is ne? Teszek vele egy próbát. Feltetlepítettem, testreszabtam, majd jött a meglepetés. Ha teljes képernyőre nagyítok valamit, a system tray nem tűnik el.
Ugye ilyen alapból:
És ilyen például teljes képernyős videónál:
Tud valaki esetleg megoldást a problémára? Olvastam github-on erről a hibáról, de megoldást ott nem tudott senki. Gondoltam megkérdezem, hátha itt valaki rájött a megoldásra.
-
Lathronos
őstag
Sziasztok!
Immár én is arch felhasználó lettem egy ArchLabs személyében, viszont ennek is van egy tipikus minden disztribúcióra jellemző hibája. Az RTL8192CU wi-fi vezérlőt nem képes normálisan kezelni, ezért patch kéne a driver-hez. Unom már, hogy 5 percenként lekapcsol a wi-fi.
A blacklist opció nem működik, túrtam a netet más megoldás után, de nem találtam semmit 2 hét alatt. Tud valaki megoldást, vagy térjek inkább vissza ubuntu-ra, és törődjek bele az óránkénti rendszerösszeomlásokba. Persze ha tudtok varázslat nélkül működő csak bedugom és használom wi-fi sticket linuxra, az mégjobb lenne. Segítségeteket előre is köszönöm. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hisense LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Highguard - Nagy érdeklődéssel indult, de vannak gondok vele
- VGA kibeszélő offtopik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple Watch
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem adom fel, csak sokkal lassabban tanulok az átlagnál. Na meg bevallom őszintén, nem én vagyok a szorgalom világbajnoka.
Sokszor napokig szerencsétlenkedek mire értelmezni tudom a github-on leírt megoldásokat. Ilyenkor egy időre elmegy a kedvem, aztán pár nap múlva újra nekilátok tiszta fejjel és általában észreveszem mit rontottam el. Persze sokszor azt nem veszem észre, ami pont a szemem előtt van, mint most is.
A blacklist opció nem működik, túrtam a netet más megoldás után, de nem találtam semmit 2 hét alatt. Tud valaki megoldást, vagy térjek inkább vissza ubuntu-ra, és törődjek bele az óránkénti rendszerösszeomlásokba. Persze ha tudtok varázslat nélkül működő csak bedugom és használom wi-fi sticket linuxra, az mégjobb lenne. Segítségeteket előre is köszönöm.