- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoB
Topikgazda
válasz
urandom0 #9088 üzenetére
Ez nem "is", ez egy új akció.
A rendes chrome stabil csomag (értsd: ami alatt évek óta elérhető) neve google-chrome, ez mellé csinált valaki egy google-chrome-stable csomagot tegnapelőtt, majd tegnap hozzárakta a rosszindulatú kódot.
Szóval akinek korábban a normális chrome volt fent nincs érintve, csak az aki tegnap leszedte ezt a kamu chrome csomagot.
De egyébként pl a gdox csomag is ilyen volt 3 napja: [link]
-
Siriusb
veterán
válasz
urandom0 #7631 üzenetére
Egyrészt nem akarom, hogy pl. a tálca maradandó nyomot hagyjon maga után.
Másrészt nem tudom, mennyi ideig vagyok távol a géptől, ezért kapcsoljon be a képernyőkímélő, de ne zárjon le, csak mondjuk 60 perc után, vagy egyáltalán, hangulatomnak megfelelően állítom be.
Az meg nem hiszem, hogy jót tenne bármilyen megjelenítőnek, hogy óránként 4-5-ször ki-/bekapcsol.Na állj, a suspend az a felfüggesztés, az tényleg felfüggeszt minden folyamatot, és elmegy alvó módba!
Na de Te ezt ajánlottad korábban. Amúgy kipróbáltam, ha ebben a menüpontban a munkamenet felfüggesztéshez a zárolást választom, akkor pl. elérem az ftp szervert a gépen, tehát megy. Számomra kicsit félrevezető a megnevezés akár magyarul, akár angolul, különösen azért, mert az Energiatakarékosság alatt található.Ám mindegy is, köszönöm mindenki hozzászólását, de fölösleges több szót vesztegetni rá, csak tettem egy próbát, hátha valami elkerülte a figyelmem a beállítási lehetőségek közt.
-
Siriusb
veterán
válasz
urandom0 #7628 üzenetére
Na, nem gondoltam volna, hogy a Suspend session nem függeszti fel semmit.
Sajnos nekem ez megint nem jó, mert jelszót kér, szóval majdnem ugyanazt csinálja mint a Workspace behavior / Screen lock.A Breeze-ben nagyon nem tetszik a görgetősáv, meg a kiválasztó kapcsoló (check box) sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest