- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nokia X30 - a frissesség ígérete
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MKLS
aktív tag
Ez a laptop folyamatosan hálózatról megy, mert az akksija kuka, de nem akarok költeni, rá mert nem egy mai darab (HP530). Nem találkoztam az általad említett alkalmazás bezáródásokkal, engem ez a "Nemérdekel hogy mi van, ha 10 percre állítottad a screen off-ot akkor 10 perc után ki is kapcsolom nézzél te bármit is!" hozzáállása a rendszernek zavar nagyon. Caffein-t próbáltam mint írtam, de nem jó, bepipáltam, hogy flash videónál ne kapcsolja ki a kijelzőt, meg hozzáadtam a vlc-t meg a chromium-ot és ekkor igaz, hogy nem kapcsolta ki, viszont nem csak ekkor, hanem semikor, szóval, ha csak az üres asztal volt akkor sem. Ráadásul a caffeine igaz, hogy rendszer indulással tudott indulni, de bekapcsolni már manuálisan kellett mindig...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Mini PC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Windows 11
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest