- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Garmin topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MKLS
aktív tag
Ez a laptop folyamatosan hálózatról megy, mert az akksija kuka, de nem akarok költeni, rá mert nem egy mai darab (HP530). Nem találkoztam az általad említett alkalmazás bezáródásokkal, engem ez a "Nemérdekel hogy mi van, ha 10 percre állítottad a screen off-ot akkor 10 perc után ki is kapcsolom nézzél te bármit is!" hozzáállása a rendszernek zavar nagyon. Caffein-t próbáltam mint írtam, de nem jó, bepipáltam, hogy flash videónál ne kapcsolja ki a kijelzőt, meg hozzáadtam a vlc-t meg a chromium-ot és ekkor igaz, hogy nem kapcsolta ki, viszont nem csak ekkor, hanem semikor, szóval, ha csak az üres asztal volt akkor sem. Ráadásul a caffeine igaz, hogy rendszer indulással tudott indulni, de bekapcsolni már manuálisan kellett mindig...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Renault, Dacia topik
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB