Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztsoft
őstag
válasz
Siriusb
üzenetére
Engem is nagyon zavar (egy időben a billentyűzetet akartam szétverni miatta
), de szerencsére rátaláltam a Ctrl+L-re (Az összes dokumentum mentése), így megúszta a fizikai sérülést.A legszebb, hogy a Geany-ban sem működik a Ctrl+S. Szerintem valahol ütközés lehet, de nem tudom, hogy hol. Egy esti frissítés tett be neki (másnap reggel vettem észre), pacman logból vissza állva sem oldotta meg. Most semmi kedven újra konfigolni a teljes rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Antivírus szoftverek, VPN
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de szerencsére rátaláltam a Ctrl+L-re (Az összes dokumentum mentése), így megúszta a fizikai sérülést.
BoB