- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 - alap
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Egyébként elméletben a jmtpfs-t is lehetne automatizálni, egy udev szabályt felvenni, ha az adott usb eszközt csatlakoztatják (ezt ki kell nézni, hogy mit ír ki rá, amikor a teló csatlakoztatva van),
Nah ez itt a gond. Mint mondottam elég gyakran cserélgetem a telókat, így ezért (is) elvetettem. Minden egyes teló cserélném újra lekérni az ID-ját, illetve több paramétert is (csináltam már ilyet), sőt! Sokszor volt, hogy egy-egy custom rom váltásnál is módosultak bizonyos rész adatai, így újra módosítanom kellett. Ezért is mondtam, hogy egy mindennapos használatra levő notim az én szokásaimmal ésszerűtlen minimalizálás, ha nem gvfs-et használok. PL te használsz emnékeim szerint qbittorentet. Nah azt pl én kiírtottam a notiról, és transmission-t használok. Sokkal könnyebb, kevesebb csomaggal. Sőt! Az összes QT-s rendszerű programjaimat kukáztam, így QT-s rendszer csomagjai sincsenek már fent. Ezt még ésszerű minimalizálásnak ítéltem meg (pedig fájt az XnView elvesztése), mint ahogy azt is, hogy nem kell login manager.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen széket vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Küszöbön az androidos PC-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest