Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joecontra
addikt
válasz
MacCaine
üzenetére
Elinditottam user-kent is, root-kent is de csak pislogott ram a firefox +ENTER utan.
Kitoroltem kezzel, ujraraktam most jonak tunik.Par oraval ezelott olyat csinalt, hogy elinditottam a firefox-ot es befagyott az egesz. Most jonak tetszik de nem tudom ezt miert csinalta. Ujrainditas utan is.
Most azzal kuzdok, hogy a PCI hangkartyat lassa default-nak mert nincs hangom. Meg a bill. keymap-pal is kell kezdenem valamit (gondolom latszik).
Ha tudtok segiteni, meg fogom koszonni.
Udv,
J
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
BoB