- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Siriusb #6130 üzenetére
Csak nehogy azt higgye valaki, hogy problémás az Arch, mert oldalakon keresztül ez a téma.
Á dehogy.....
Egyébként még én se dobnám ezt most be, mert itt most az van, hogy beérett a banán. Addig-addig hypolták az Arch-ot, míg Arch kezdő topik lett ebből a topikból, én hiába nyekeregtem évekig a Kezdőben, hogy Arch az jó, csak nem kéne túl hamar beleugrani......szóval vagy csináltok egy Kezdő nagyArchúak topikot vagy Achklón kezdőknek topikot vagy most már ez lesz.
Erősen gondolkodom rajta, bármilyen idióta is vagyok a nem home user disztrókhoz, beleugrok ebbe az Arch-örvénybe és jövök a kérdéseimmel.
Halkan azért megjegyzem, hogy kb egy hete teljesen más gubanc volt itt és kiderült, hogy valami változást nem túl gyorsan követett le az Archwiki és aki az alapján telepített, jól megszívta. De gondolom jut ilyen minden hétre, attól, hogy nem követem annyira a vonalat.
Ez a yay meg....hát tényleg jaj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest