Hirdetés
- Macrodroid
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Katonai strapabírással futott be a Moto G67 és Moto G77
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Siriusb
üzenetére
Csak nehogy azt higgye valaki, hogy problémás az Arch, mert oldalakon keresztül ez a téma.
Á dehogy.....

Egyébként még én se dobnám ezt most be, mert itt most az van, hogy beérett a banán. Addig-addig hypolták az Arch-ot, míg Arch kezdő topik lett ebből a topikból, én hiába nyekeregtem évekig a Kezdőben, hogy Arch az jó, csak nem kéne túl hamar beleugrani......szóval vagy csináltok egy Kezdő nagyArchúak topikot vagy Achklón kezdőknek topikot vagy most már ez lesz.

Erősen gondolkodom rajta, bármilyen idióta is vagyok a nem home user disztrókhoz, beleugrok ebbe az Arch-örvénybe és jövök a kérdéseimmel.
Halkan azért megjegyzem, hogy kb egy hete teljesen más gubanc volt itt és kiderült, hogy valami változást nem túl gyorsan követett le az Archwiki és aki az alapján telepített, jól megszívta. De gondolom jut ilyen minden hétre, attól, hogy nem követem annyira a vonalat.
Ez a yay meg....hát tényleg jaj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macrodroid
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- GL.iNet OFF topik
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- darkFlash Shadow Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB