Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- iPhone topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Igen, úgy jobban látszana. Egyébként a videó alapján sejtem, lagzik neki a kirajzolás, az oka az lehet, hogy a rendszer szoftverrendesen fallback drivert használ (llvmpipe), és nincs hardveres gyorsítás.
Nem tudom, hogy archmerged-re fel tudná-e szögelni az inxi progit, hogy lássuk inxi -Gxxx kimenetéből, hogy milyen drivert használ a GPU.
Bár most nálam az inxi is bugzik, az inxi -Gxxx-re ír ugyan néhány adatot, de a többi adatnál jelzi, hogy glxinfo kéne hozzá, feltettem, de a felbontást ezzel sem jeleníti meg, gondolom a glxinfo nem kompatibilis a waylandes Gnome-mal.
Még egy dolog: ha el lett távolítva a Xorg Intel driver, akkor mindegy mi van a 20-intel.conf-ban, meg pl. a TearFree opció sem érvényes, mert azt csak a Xorg driver tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest