- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oneironauta
csendes tag
válasz
vinibali #4544 üzenetére
Arch-anywhere telepítővel kapcsolatban: cfdisk-et használ, valóban, bár én szinte soha nem használom ezeknek a telepítőscripteknek a partíciókezelőjét. (Előtte inkább egy gparted)
Abban igazad van, hogy az a pár fájlrendszer elég karcsú kínálat, amit felajánl. Talán majd ha jönnek ki újabb verziók raknak még bele, bár azért a gyakran használtakat úgy emlékszem támogatja (ext2, -3, -4, btrfs meg jfs van benne).Amiket említesz vannak az Architect-ben:
Többféle partícionáló közül lehet választani (van fdisk is és egy rakás fájlrendszer, közte az f2fs).
Ezt az evolution fejlesztői csinálják, ha jól emlékszem.
Régebben használtam is, de aztán volt valami bosszantó bug, ami miatt dobtam (már nem emlékszem pontosan mi, talán valami wifi probléma) és átálltam az arch-anywhere-re. (Nekem elég az ext4 néha btrfs és fontosabb, hogy gyorsan fel tudjak rakni egy alap, működő arch-ot; főleg laptopokra - ezzel kb10-15 perc alatt megvan).
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- OTP Bank topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest