Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mágneses hordozható töltővel készül a Samsung a Galaxy S26 mellé
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oneironauta
csendes tag
válasz
vinibali
üzenetére
Arch-anywhere telepítővel kapcsolatban: cfdisk-et használ, valóban, bár én szinte soha nem használom ezeknek a telepítőscripteknek a partíciókezelőjét. (Előtte inkább egy gparted)
Abban igazad van, hogy az a pár fájlrendszer elég karcsú kínálat, amit felajánl. Talán majd ha jönnek ki újabb verziók raknak még bele, bár azért a gyakran használtakat úgy emlékszem támogatja (ext2, -3, -4, btrfs meg jfs van benne).Amiket említesz vannak az Architect-ben:
Többféle partícionáló közül lehet választani (van fdisk is és egy rakás fájlrendszer, közte az f2fs).
Ezt az evolution fejlesztői csinálják, ha jól emlékszem.
Régebben használtam is, de aztán volt valami bosszantó bug, ami miatt dobtam (már nem emlékszem pontosan mi, talán valami wifi probléma) és átálltam az arch-anywhere-re. (Nekem elég az ext4 néha btrfs és fontosabb, hogy gyorsan fel tudjak rakni egy alap, működő arch-ot; főleg laptopokra - ezzel kb10-15 perc alatt megvan).
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- LEGO klub
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Google Pixel topik
- OLED monitor topic
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB