Hirdetés
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oneironauta
csendes tag
válasz
vinibali
üzenetére
Arch-anywhere telepítővel kapcsolatban: cfdisk-et használ, valóban, bár én szinte soha nem használom ezeknek a telepítőscripteknek a partíciókezelőjét. (Előtte inkább egy gparted)
Abban igazad van, hogy az a pár fájlrendszer elég karcsú kínálat, amit felajánl. Talán majd ha jönnek ki újabb verziók raknak még bele, bár azért a gyakran használtakat úgy emlékszem támogatja (ext2, -3, -4, btrfs meg jfs van benne).Amiket említesz vannak az Architect-ben:
Többféle partícionáló közül lehet választani (van fdisk is és egy rakás fájlrendszer, közte az f2fs).
Ezt az evolution fejlesztői csinálják, ha jól emlékszem.
Régebben használtam is, de aztán volt valami bosszantó bug, ami miatt dobtam (már nem emlékszem pontosan mi, talán valami wifi probléma) és átálltam az arch-anywhere-re. (Nekem elég az ext4 néha btrfs és fontosabb, hogy gyorsan fel tudjak rakni egy alap, működő arch-ot; főleg laptopokra - ezzel kb10-15 perc alatt megvan).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB