- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
spammer #4434 üzenetére
Szerintem semennyire nem bonyolult az Arch. En mint kezdo par het hasznalat utan ezt egy tevhitnek velem. Ami riaszto es amiert gondolom, hogy ez igy elterjedt az az, hogy mindent neked kell beallitani, ha kell valami (ami egy csodalatos dolog, mert ez "soha" veget nem ero tanulasi fazis). Ez viszont nem egyenlo azzal, hogy bonyolult lenne. Ertelemszeruen ezt nem neked mondom, csak egy gondolat a te hozzaszolasodra. A fenti kerdesem pedig csak olyan hup-os kerdoiv akart lenni, kivancsi voltam a szokasaitokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged