- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Hetente frissítek, azelőtt 2 hetente frissítettem, ismerős meg 2-3 hetente frissít, mikor hogy... Szerintem akkor sem lesz bajod, ha havonta 1x frissítesz. A főoldalon megnézed, volt-e fontos változtatás, bele kell-e nyúlni, azt' kész. Ha esetleg valami sürgős, akkor időben ráfrissítesz, normál esetben meg kb. tökmindegy.
-
qisqaqas
senior tag
Frissiteskor mindig megnezem mi frissul es ha van kozte olyan cucc amit nem hasznalok/ nem hasznos akkor leszedem a fenebe. Illetve nem szukseges a napi frissites, de heti egyszer tedd meg legalabb. Nem egy esetrol tudok amikor valaki hetekig nem frissitett aztan egy pacman -Syu tol osszehanyta magat a gep. Utobbi lehetoseg is kovetheto(habar komolyan nem javaslom), de ha barmi "nagy" cucc van akkor az erdemes feltenni. Archlinux fooldalon kiirjak ha van valami groundbreaking valtozas, erdemes kovetni es aszerint eljarni.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós kamerák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Borderlands 4
- Tápos kibeszélő offtopik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB