- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- iPhone topik
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Úgy indultam elsőre, mert azt sem tudtam Linuxon hogy kell. De ott is ha beírom neki a data1 -et akkor is DATA1 lesz.
Nem szándékosan használok ilyen fájlrendszert. Ilyen volt eredetileg rajta, és gondoltam hagyom fat32-n mert ha windowsos géphez csatlakoztatom akkor az ext4 nem lesz szerencsés, ezért nem formáztam át. Az már nekem is meglepetés, hogy egy másik ugyanilyen vétele után azon már nem fat32 volt hanem ntfs. Most vettem észre csak Arch alatt
Most meg már hiába akarok formázgatni, rengeteg adat van rajtuk, aminek ugyan egy része megvan mentésben, de ami nem azt nem tudom hová áttenni ideiglenesen sem mert nincs annyi üres helyem.
Ez már így marad, míg a jövőben nem lesz újabbra pénzem. Majd akkor lesz megint üres hely ahová áttegyem.Ha meg nem lesz ebből sehogy data1 akkor marad DATA1. Kellemetlen, de lehet vele élni.
szerk.: Mondjuk lehet hogy van valami wines program amivel meg lehetne oldani, na de arra, hogy windowsos dolgok után is keresgéljek már nem szánok időt
- egyedi/egyszeri eset, marad DATA1
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Használt iPhone 13 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

- egyedi/egyszeri eset, marad DATA1
BoB