- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android szakmai topik
- Poco F7
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Úgy indultam elsőre, mert azt sem tudtam Linuxon hogy kell. De ott is ha beírom neki a data1 -et akkor is DATA1 lesz.
Nem szándékosan használok ilyen fájlrendszert. Ilyen volt eredetileg rajta, és gondoltam hagyom fat32-n mert ha windowsos géphez csatlakoztatom akkor az ext4 nem lesz szerencsés, ezért nem formáztam át. Az már nekem is meglepetés, hogy egy másik ugyanilyen vétele után azon már nem fat32 volt hanem ntfs. Most vettem észre csak Arch alatt
Most meg már hiába akarok formázgatni, rengeteg adat van rajtuk, aminek ugyan egy része megvan mentésben, de ami nem azt nem tudom hová áttenni ideiglenesen sem mert nincs annyi üres helyem.
Ez már így marad, míg a jövőben nem lesz újabbra pénzem. Majd akkor lesz megint üres hely ahová áttegyem.Ha meg nem lesz ebből sehogy data1 akkor marad DATA1. Kellemetlen, de lehet vele élni.
szerk.: Mondjuk lehet hogy van valami wines program amivel meg lehetne oldani, na de arra, hogy windowsos dolgok után is keresgéljek már nem szánok időt
- egyedi/egyszeri eset, marad DATA1
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest