- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Yettel topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Ezt inkább az általános linux topikban kérdezd meg, valószínűleg ott tudnak segíteni a legtöbbet.
Én annyit tudok tanácsolni, hogy ha játékra kell, akkor kénytelen leszel a zárt drivernél maradni, ami mellé nem mindig jó választás az, ha a rendszer egyéb komponensei frissek (arch - rolling release). Ha nem érdekel a játék, akkor meg amúgy is jobb választás a nyílt driver, mert kevesebb megkötéssel jár, és több mozgástered van a rendszer többi komponenseit illetően.
Ez persze, nem komoly szakvélemény, csak az én kezdői tapasztalatom. Simán lehet, hogy nagyobb hozzáértéssel a zárt driver is jól műxik a legújabb komponensekkel (olvastam pl., hogy az AMD kiadott valami patch-et az 1.16-os xorg támogatásához), de sosem próbáltam, mert nem akartam annyira erőltetni a zárt drivert főleg a VCE hiánya miatt. Épp erre írok progit windows alatt, amit át akarok hozni linuxra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

BoB