Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
A folyamat már elindult, leszedtem az arch iso-t
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Illetve megy a backup, mert oprendszer telepítésnél az bizony kell. Elsőre azért virtualboxban próbálgatom, aztán majd később élesben. Már részletesebben áttanulmányoztam az írást, elsőre hobblinux kategóriának tűnik, de gondolom egy gentoo-hoz képest sehol sincs
–––––
(#1315) Decepticon: próbáld meg azt, hogy leszeded a firefoxot, és a /home-ból törlöd a .mozilla mappát. Persze akkor az összes beállításod elveszik, szal sync használata javasolt.
Nálam ez megoldotta a problémát.
-
_Dumber_
őstag
Nekem pont ezért szimpi a manjaro.
Ugye a modern linuxox ősapuja a debian. Stabil. Viszont mocskosul nem naprakész.. kb mint apám.
Az arch az olyan mint egy mai tini.. gyors .. ügyes, de néha azért a szelessége miatt téved.
A manjaro meg olyan mint az én korosztályom. Még azért ott van de már megfontoltabb..
Teszteljék le az újdonságokat arch-ák.. és nekem jussanak a stabil de még azért nem túl régi programok.Érdekes, az, hogy *buntu topikban mindenki azért áradozik a debianról, mert az igaz régi, de pont ezért stabil (szerintem túl régi)... a ubuntu meg pont a frissesség miatt iszonyat instabil (lásd 14.04).
Itt meg pont a fordítottja megy

Jó nekem az a havonta egy frissítés, de az legyen stabil... Olyan lett mint a chakra .. kapitány már csak a KDE miatt likeolhatja
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

BoB