Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- iPhone topik
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Siriusb
üzenetére
Igen így csináltam. A nagyobb gond az volt, hogy lehet töröltem az egyik "Linux" csomagot is, amit nem kellett volna. Ma még kap egy esélyt, visszarakom a backupot, most már legalább tudom hogy merre kell elindulni.
Az mondjuk kár, hogy pl. a tárolóban lévő Firefox nem figyel a régebbi Firefox csomagra, így simán felmenne mellé. Más csomagoknál meg ment az, hogy felraktam az új verziót ami leszedte a már gazdátlan régit. Azt hiszem a QT csomag végül frissült, mikor a filesystem,bash nélkül csináltam a frissítést, de majd meglátjuk este.
Iscariah: semmilyen kieg kompatibilitási gondot nem találtam. Amúgy nem a KDE-vel van gond a Debianban, csak azzal hogy régi. Az előző Debianban meg ráadásul egy olyan KDE verzió volt, amiben bugos volt az energiagazdálkodás, nem lehetett semmit beállítani mert összeomlott az ablak. Elég nagy szarvas hiba ilyen verzióval kiadni egy Debian szintű disztrót, még ha nem is az a fő DE-je.
Xfce szegényes, Lxde szivatós egy ntfs-es penre íráskor és szintén szegényes, az új Gnome meg nagyon rettenetes szerintem. Az ice-ot nem ismerem, de nekem egy normális funkcionalitású DE kell, ahol minden fontosat el tudok intézni a "rendszerbeállításokban", meg vannak fasza widgetek, meg jó effekteket is tud, ezért KDE-zek ahol lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB