- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
_Dumber_
üzenetére
Nem lehet, hogy a skype-ot speckó userrel futtatod (mint én), aminek semmihez sincs jogosultsága? Van valami olyan csomag, hogy xdg-folders, esetleg az segítene? Csak ötletelek...
(#859) chab7
Volt, amikor nálam is jelentkezett ez a probléma, de már áttértem az smplayerre, amit nagyon megszerettem, s ott nincs ez a jelenség.
Egyszer a tvtime-nál is előjött, azóta sem múlt el ez a tünet, úgyhogy kénytelen voltam egyéb megoldást alkalmazni:
#!/bin/bash
#
tvtime &
while true
do
sleep 150
xscreensaver-command -deactivate
if ( ! pgrep "tvtime$" ); then
break
fi
doneAztán az még idegesítőbb, hogy adott programok fogják magukat és csak úgy bezáródnak.
Semmihez nem tudod kötni a jelenséget? Akarva elő tudod idézni, vagy véletlenszerű?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
- iPhone 12 Pro Max 256GB Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB