Hirdetés
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 5G-s szettet kapott a Samsung legkedvezőbb ajánlata
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MKLS
aktív tag
Üdv!
Manjaro 0.8.8 Xfce felületen beállítottam, hogy a notebook fedél lezárásakor a képernyő kikapcsolásán kívül ne tegyen semmit. (érdekes módon ez most manjaro-ban sikerült pár clickkel, xubuntu-ban csak conf file szerkesztéssel, mert bugos volt a power controls...
) A problémám az, hogy ilyenkor mindig bejön a kijelző menü (ahol felbontást meg Hz-t tudnék állítani) ráadásul kétszer, egyszer amikor benyomódik az a kis pöcök amit lenyom a fedél, másodszor meg amikor kiengedi, ezt kézzel is le tudom szimulálni. Mit kellene állítani ahhoz, hogy a kijelző menü ilyenkor ne ugorjon fel?
Minden bizonnyal xfce probléma mert cinnamon-on, mate-en, unity-n nem tapasztaltam ilyent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Isten veled Anthem - Ma leállnak a Bioware játékának szerverei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Háztartási gépek
- Robotporszívók
- Hardcore café
- Automata kávégépek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) A problémám az, hogy ilyenkor mindig bejön a kijelző menü (ahol felbontást meg Hz-t tudnék állítani) ráadásul kétszer, egyszer amikor benyomódik az a kis pöcök amit lenyom a fedél, másodszor meg amikor kiengedi, ezt kézzel is le tudom szimulálni. Mit kellene állítani ahhoz, hogy a kijelző menü ilyenkor ne ugorjon fel?
BoB