- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Poco F7
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MKLS
aktív tag
Üdv!
Manjaro 0.8.8 Xfce felületen beállítottam, hogy a notebook fedél lezárásakor a képernyő kikapcsolásán kívül ne tegyen semmit. (érdekes módon ez most manjaro-ban sikerült pár clickkel, xubuntu-ban csak conf file szerkesztéssel, mert bugos volt a power controls...) A problémám az, hogy ilyenkor mindig bejön a kijelző menü (ahol felbontást meg Hz-t tudnék állítani) ráadásul kétszer, egyszer amikor benyomódik az a kis pöcök amit lenyom a fedél, másodszor meg amikor kiengedi, ezt kézzel is le tudom szimulálni. Mit kellene állítani ahhoz, hogy a kijelző menü ilyenkor ne ugorjon fel?
Minden bizonnyal xfce probléma mert cinnamon-on, mate-en, unity-n nem tapasztaltam ilyent.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Microsoft Excel topic
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Path of Exile 2 early access kulcs
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest