Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2024: Két új órát hozott a Xiaomi
- Befutott a Realme 14 Pro+
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Yettel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
qisqaqas
üzenetére
1366x768-on használom én is.
Eleve nincs ablakdekoráció, vékony a panel (ha van egyáltalán panel), ezáltal több a hasznos munkaterület. Igaz, ezeket meg lehet oldani Openboxon is (ami egyébként tud tilingot is, scriptelve).Számomra kényelmes, hogy ha szükség van több ablak egymás mellé/alá/fölé helyezésére, akkor nem kell baszkurálni az egérrel, hogy átméretezzem, vonszoljam őket. A tiling nem azt jelenti, hogy kötelező bélyegkép méretűre osztani a munkaterületet. Hátránya (már akinek az): relatíve ritkán látod a háttérképed
De kb. ennyi.De nyilván rábeszélni senkit nem akarok, fasza az az Openbox, arról váltottam én is (csak ott meg az xml formátumú konfig egy ocsmányság).

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Eleve nincs ablakdekoráció, vékony a panel (ha van egyáltalán panel), ezáltal több a hasznos munkaterület. Igaz, ezeket meg lehet oldani Openboxon is (ami egyébként tud tilingot is, scriptelve).
De kb. ennyi.
BoB