Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
válasz
spammer
üzenetére
hú, ez elég bomyolultnak tűnik, de lehet majd rászánom magam. Nekem is volt backup a teljes rendszerről, sőt mind a három oprendszerről, de pont ezen a merevlemezen voltak rajta azok. Bár éppen beszerzés alatt van egy 1 TB-os verzió egy Western Digitalból, remélem tovább húzza, mint 1 év.
Már alíg várom, hogy ismét nekieshessek az Arch telepítésnek, bár kb 1 hónapja telepítettem, de már kb sokmindent el is felejtettem, hogy oldottam meg. Na mindegy. Amúgy mellesleg jó nehéz a lemez... így kézbe fogva 2 kg felé tendál a súlya, az SSD-hez képest kb nehézbombázó xDJa ugrott az a pár virtuális oprendszer is ami a virtualboxban volt... :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- GAMEREKNEK Kötelező alaplap!!! Akár részletre is! Érdeklődj!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB